Wij houden ons in de studio aan de voorzorgsmaatregelen van de Rijksoverheid die zijn ingesteld om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Kom je naar de studio? Dan vinden we dat ten eerste erg fijn en gezellig! En ten tweede ga je daarmee automatisch ook akkoord met deze afspraken:

 

  • Maximaal 7 klanten: 7 in de Studio en/of 1 in de Pop-up shop. Dit is in lijn met het Protocol Verantwoord Winkelen van de Rijksoverheid. Overigens zijn het er in de praktijk vrijwel altijd minder. We hebben de cursusgroepen kleiner gehouden en de pop-up is alleen open op afspraak en die plannen we liefst niet tijdens de lessen.

 

  • Bewaar minimaal 1.5 meter afstand naar ons en elkaar. Doe je dat niet voor jezelf, dan uit respect voor de ander & om eventuele boetes te voorkomen.

 

  • Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in de studio zijn, hanteren we een looproute. De ingang van de Studio is aan Groesbeeksedwarsweg 263, naast de pop-up shop. De uitgang is bij de welbekende Groene Deuren, om de hoek aan de van Heutszstraat.

 

  • Je wacht op het stoepje voor onze studio tot je cursus begint en we de deur voor je openen. Hou ook daar 1,5 meter afstand van elkaar. Tip: neem bij slecht weer een paraplu mee!

 

  • Vanwege die afstand kies je bij binnenkomst een een eigen ‘vakje’ in de studio om in te werken, met je eigen naaitafel, naai- en of lockmachine en sewply. De werkplekken zijn met plastic schermen van elkaar gescheiden. In elk vak staat ook een flesje desinfecterende handgel. En er is een haakje voor jassen en tassen.

 

  • In principe blijf je in dit vak en komen wij naar jou toe om je te helpen. Bij werkzaamheden binnen de 1,5 meter werken we eventueel met mondkapjes, gezichtsschermen en/of handschoenen. Bovendien desinfecteren wij (de juffen) voor en na elke cursus onze handen.

 

  • Na elk bezoek reinig je zelf het vak en alle bijbehorende spullen die je gebruikt hebt. In elk vak staan daarvoor de benodigde desinfecterende middelen.

 

  • We verzoeken je om toiletbezoek tot een minimum te beperken. Maar… als je moet, dan moet je 😉

 

  • Koop je stof? Fijn! Je kan gewoon (in je eentje) in de pop-upshop terecht. We sturen je een tikkie of een online factuur, zodat je contactloos betaalt.

 

Ons deurbeleid hangt ook op de deur en wordt bij binnenkomst in de studio herhaald. Niet te missen dus! Het is voor ons van essentieel belang dat we deze regels samen handhaven. Om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan natuurlijk. Maar ook omdat we alleen zo op verantwoorde wijze weer ‘gewoon’ een plek van inspiratie en gezelligheid kunnen zijn voor iedereen.