Tijdens onze inloopmomenten kun je bij ons terecht met al je vragen over je naaiwerk. Maar het is vooral ook gezellig en inspirerend. Je kan onze (lock of coverlock) machines gebruiken en patronen overnemen. Dus schuif vooral aan als je eens zin hebt om buiten de deur te naaien.

De inloopmomenten wisselen elkaar af: op vrijdagochtend in de even weken en elke woensdagmiddag en zondagochtend. Je kunt op zo’n ochtend 2 of 3 uur bij ons terecht. Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe data en geef jezelf op!

Vanwege Corona maatregelen en protocollen van de Rijksoverheid, hebben we de studio Corona-proof ingericht en hanteren we een strikt deurbeleid. Lees deze even goed door voordat je jezelf inschrijft voor een cursus, workshop of inloop!

Inloop naailes reserveren
Inloop

De inloop reserveer je per keer. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt wel gebruik maken van onze machines, patronen, sewply en expertise. Altijd gezellig en inspirerend!

MEER INFO
duur: eenmalig
lengte: 2 of 3 uur
level: gevorderd
start: doorlopend
juf op woensdag: Lisette
juf op zo/vrijdag middag: Carolien
juf op vrijdagochtend: Hanna
Inloop in April & Mei

Wij hebben de start van onze lessen vanwege Corona uitgesteld tot mei. Dat wil niet zeggen dat we stil zitten! En jij hoeft dat ook niet….

Tot 28 april ben je van harte welkom in onze studio om te komen naaien, de lockmachine te gebruiken, je naaivragen te stellen of gewoon even onder gelijkgestemden te zijn. We hanteren een strikt deurbeleid, Als iedereen zich houdt aan de door de overheid ingestelde regels ben je bij ons gewoon welkom!

Je reserveert een plek voor 2 uur. Dit kost €20 per keer. Betaling gaat per factuur of contactloos-contant in de studio. Maar even NIET per strippenkaart. Geef je keuze bij inschrijving aan in het opmerkingenveld.

MEER INFO
tijdelijk: Vanwege Corona maatregelen
voor wie: gevorderden (basis of meer ervaring)
duur: 2 uur
Kosten: €20 per keer