Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

In februari starten we weer met nieuwe cursussen. De lesmomenten kunnen nog wijzigen tot de inschrijving start. Krijg je onze nieuwsbrief? Dan krijg je als eerst bericht wanneer de inschrijving start en heb je de grootste kans op een plekje!

601 basis cursus
cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start: 18 t/m 23 februari
jurk cursus
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: gevorderd tot expert
start: 18 t/m 23 februari
Bestand 12-04-16 15 31 46
korte cursus: haken voor beginners

Net zo verslavend als naaien: haken! Maar het is wel fijn als iemand je de basis steken een keer voordoet. Daarom deze workshop Haken voor beginners.

MEER INFO
duur: 2
Lengte: 3 uur
Level: beginner
start: 2 maart
hanna-werkt-aan-jurk-ingeborg
masterclass: teken je eigen jurk

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 30 augustus
kussen design zeefdruk naaiworkshop
Cross-over: ontwerp, zeefdruk & naai je eigen kussen

In drie dagdelen ontwerp, zeefdruk en naai je zelf je eigen woonkussen. Je maakt dus kennis met drie technieken én je neemt een te gek resultaat mee naar huis. Hoe gaaf is dat?!

MEER INFO
duur: 3 dagdelen
lengte: 3 uur
level: beginner
start: 22 januari