Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Je werkt met onze patronen (die zijn fijn!) of patronen uit een tijdschrift – we hebben alle jaargangen vanaf 2014 in huis. De stof koop je zelf, bijvoorbeeld hier, zodat je iets maakt dat bij jou past. Verder staat hier alles voor je klaar: naaimachine, lockmachine, coverlockmachine en alle naaibenodigdheden. We passen de patronen altijd samen met jou aan op jouw maten. En je krijgt een uitgebreide map met lesmateriaal mee naar huis, waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Elke 3 maanden starten we met nieuwe cursussen. De lesmomenten kunnen nog wijzigen tot de inschrijving start. Krijg je onze nieuwsbrief? Dan krijg je als eerst bericht wanneer de inschrijving start en heb je de grootste kans op een plekje!

cursus: Summer School

Ga je in de bouwvak niet op vakantie? Doe dan mee met onze Summer School! Dé vierweekse naaicursus voor iedereen die lekker gebruik wil blijven maken van onze service in een heerlijk koele studio.

MEER INFO
Duur: 4 weken
Lengte: 3 uur
Level: gevorderd
start: 23, 26 en 27 juli
cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. In augustus beginnen we weer met nieuwe ronden. We vinden het leuk als je er dan bij bent!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start: 19 t/m 24 augustus
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. In augustus beginnen we weer met een nieuwe ronde. Doe jij mee? Schrijf je nu in!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: gevorderd tot expert
start: 19 t/m 24 augustus
naailes voor kinderen
Cursus: de meiden

Wordt jij de nieuwe Nikkie, Janice, Victor of Rolf? Doe mee met deze cursus en leer hoe je zelf je eigen kleding maakt!

MEER INFO
duur: 7 weken
lengte: 1,5 uur
level: beginner
start: 5 september
Cross-over: ontwerp, zeefdruk & naai je eigen kussen

In drie dagdelen ontwerp, zeefdruk en naai je zelf je eigen woonkussen. Je maakt dus kennis met drie technieken én je neemt een te gek resultaat mee naar huis. Hoe gaaf is dat?!

MEER INFO
duur: 3 dagdelen
lengte: 3 uur
level: beginner
start: 11 oktober
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 17 november