Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Corona maatregelen – deurbeleid
Geheel in de lijn van de protocollen van de Rijksoverheid hebben we de studio Corona-proof ingericht en hanteren we een deurbeleid. Lees deze even goed door voordat je jezelf inschrijft voor een cursus, workshop of inloop!

cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten. Er is nu 1 plekje vrijgekomen op maandagavond vanaf 17 januari, schrijf je snel in!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
Start cursus najaar: vanaf 17 januari
start inschrijving: nu
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

MEER INFO
duur: 9 weken of 5 weken
lengte: 2 uur of 3 uur
level: gevorderd tot expert
start volgende cursussen: vanaf 19 november
start inschrijving : 14 oktober om 20u
cursus: werken met tricot en de lockmachine

Tijdens deze cursus leren wij je alle ins & outs over het werken met tricot en de lockmachine. Van stoffenkennis en patronen leiden we je al lockend naar een rokje en sweater(jurk). Dan is de basis binnen, wil je zelf een lockmachine (sorry) en kun je thuis aan de slag.

MEER INFO
Duur cursus: 9 weken
Lengte les: 2 uur elke week of 3 uur om de week
Level: beginner tot gevorderd
Start eerstvolgende cursus: 20 november
Start inschrijving: 14 oktober
juf: Ellen of Carolien
Cursus: de meiden (10-16 jaar)

Voor alle meiden (en jongens) die hun eigen kleding willen maken! Wij leren je in stappen hoe je dat doet. Van knippen, tot naaien, tot zomen. Zo leggen we een goede basis, leer je nieuwe skills én je maakt leuke dingen, die helemaal bij jou passen. Wat denk je, word jij de nieuwe Nikkie, Coco, Victor of Rolf?

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: Beginner en gevorderd
start: 23 november
juf: Lotte
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur workshop: 2 dagdelen
Lengte van de les: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 15 & 22 januari
juf: Saskia
naailes-lingerie-bralette-kant
cursus: Lingerie

Maak je eigen lingerie van elastisch kant! Zelfs wij leerden nieuwe technieken en zijn super enthousiast over het eindresultaat: een boxer en bralette.

MEER INFO
duur: 4 weken
lengte: 2 tot 2,5 uur
Level: beginner tot gevorderd
start: verwacht in voorjaar 2021
juf: Saskia