Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Corona maatregelen – deurbeleid
Geheel in de lijn van de protocollen van de Rijksoverheid hebben we de studio Corona-proof ingericht en hanteren we een strikt deurbeleid. Lees deze even goed door voordat je jezelf inschrijft voor een cursus, workshop of inloop!

cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

Vanwege het Corona virus hebben wij de start van alle cursussen 3 weken opgeschoven, naar de 2e of 3e week van mei. De volgende cursusperiode start in principe in september.

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start cursus: eind mei
start inschrijving: 19 maart om 20u
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

Vanwege de Corona maatregelen starten de cursussen vanaf 14 mei. De volgende cursusronde start in principe in augustus/september.

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur of 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: vanaf 14 mei
start inschrijving : 19 maart om 20u
Inbel Abonnement via Zoom

Kan of mag je niet meer naar de studio komen? En kan je toch echt niet zonder naailes en/of ons? Maak je geen zorgen: wij zijn inmiddels heel bedreven in online lesgeven! En hoe leuk is het om elkaar toch even te zien in deze tijden! 

Neem je een inbel abonnement dan kan je tien uur per week inbellen bij Hanna, Julia en/of Ellen. Wij zitten wij voor je klaar om je online te helpen met je naaivragen. 

MEER INFO
duur: 3 weken
lengte: 5 x 2 uur
level: iedereen
start: 4 mei
juf: Julia, Ellen en Hanna
Inloop in April & Mei

Wij hebben de start van onze lessen vanwege Corona uitgesteld tot mei. Dat wil niet zeggen dat we stil zitten! En jij hoeft dat ook niet….

Tot 28 april ben je van harte welkom in onze studio om te komen naaien, de lockmachine te gebruiken, je naaivragen te stellen of gewoon even onder gelijkgestemden te zijn. We hanteren een strikt deurbeleid, Als iedereen zich houdt aan de door de overheid ingestelde regels ben je bij ons gewoon welkom!

Je reserveert een plek voor 2 uur. Dit kost €20 per keer. Betaling gaat per factuur of contactloos-contant in de studio. Maar even NIET per strippenkaart. Geef je keuze bij inschrijving aan in het opmerkingenveld.

MEER INFO
tijdelijk: Vanwege Corona maatregelen
voor wie: gevorderden (basis of meer ervaring)
duur: 2 uur
Kosten: €20 per keer
Cursus: de meiden (10-14 jaar)

Voor alle meiden (en jongens) die hun eigen kleding willen maken! Wij leren je in stappen hoe je dat doet. Van knippen, tot naaien, tot zomen. Zo leggen we een goede basis, leer je nieuwe skills én je maakt leuke dingen, die helemaal bij jou passen. Wat denk je, word jij de nieuwe Nikkie, Coco, Victor of Rolf?

MEER INFO
duur: 10 of 20 weken
lengte: 2 uur
level: Beginner en gevorderd
start: komt vanwege corona maatregelen helaas vooralsnog te vervallen...
juf: Ethel
naailes voor meiden
cursus: ontwerpen voor meiden (13-16 jaar)

Dit is dé cursus voor alle meiden die meer willen dan alleen naaien. Heb jij ambities als modeontwerper? En wil je het liefst na de middelbare door naar een fashionopleiding aan bijvoorbeeld Amfi, Aventus of Artez? Dan heb je een portfolio nodig en dit is je basis: je leert ontwerpen, patroon tekenen en nieuwe naaiskills. Yes!!

MEER INFO
duur: 20 weken
lengte: 2 uur
level: gevorderd
start: komt vanwege corona maatregelen helaas vooralsnog te vervallen...
juf: Ethel
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: verwacht zomer 2020
juf: Julia/Saskia
naailes-lingerie-bralette-kant
cursus: Lingerie

Maak je eigen lingerie van elastisch kant! Zelfs wij leerden nieuwe technieken en zijn super enthousiast over het eindresultaat: een boxer en bralette.

MEER INFO
duur: 4 weken
lengte: 2 tot 2,5 uur
Level: beginner tot gevorderd
start: verwacht in voorjaar 2020
juf: Saskia