Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Corona maatregelen – deurbeleid
Geheel in de lijn van de protocollen van de Rijksoverheid hebben we de studio Corona-proof ingericht en hanteren we een strikt deurbeleid. Lees deze even goed door voordat je jezelf inschrijft voor een cursus, workshop of inloop!

 

Vanwege de lockdown zijn er t/m 9 februari geen cursussen, workshops of inloopmomenten in de studio. Maar: wél online. Dit betekent ook dat de startdatum van de volgende ronde cursussen verschuift naar maart/april. 

online naailes
Inbel Abonnement via Microsoft Teams

Online naailes van juf Ellen. Jij belt in via Microsoft Teams om al je naaivragen te stellen. Ellen geeft je de tips en tricks die je nodig hebt om thuis door te gaan met je project.

MEER INFO
duur: 3 weken
lengte: 2 x 2 uur
level: iedereen
start: 21 januari
juf: Ellen
cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

Wow, de cursussen waren binnen 1 minuut uitverkocht! Heel soms blijft er iemand in het inschrijfproces hangen. Dat plekje komt dan rond 20:30/20:45u weer vrij. Kun je natuurlijk proberen… 🙂 Viste je achter het net? Geef jezelf dan op voor de reservelijst!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start volgende cursus: maart/april
start inschrijving: nog niet bekend
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

MEER INFO
duur: 9 weken of 6 weken
lengte: 2 uur of 3 uur
level: gevorderd tot expert
start volgende cursussen: maart/april
start inschrijving : nog niet bekend
*nieuw* cursus: werken met tricot en de lockmachine

Tijdens deze cursus leren wij je alle ins & outs over het werken met tricot en de lockmachine. Van stoffenkennis en patronen leiden we je al lockent naar een rokje en sweater(jurk). Dan is de basis binnen, wil je zelf een lockmachine (sorry) en kun je thuis aan de slag.

MEER INFO
Duur cursus: 6 weken
Lengte les: 3 uur
Level: beginner tot gevorderd
Start eerstvolgende cursus: maart/april
Start inschrijving: nog niet bekend
juf: Ellen
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur workshop: 2 dagdelen
Lengte van de les: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: nog niet bekend
juf: Saskia
Cursus: de meiden (10-14 jaar)

Voor alle meiden (en jongens) die hun eigen kleding willen maken! Wij leren je in stappen hoe je dat doet. Van knippen, tot naaien, tot zomen. Zo leggen we een goede basis, leer je nieuwe skills én je maakt leuke dingen, die helemaal bij jou passen. Wat denk je, word jij de nieuwe Nikkie, Coco, Victor of Rolf?

Let op: de cursus is al begonnen, maar er zijn nog plekjes vrij, dus je kan nog instromen!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: Beginner en gevorderd
start: 25 augustus
juf: Ethel
naailes voor meiden
cursus: ontwerpen voor meiden (13-16 jaar)

Dit is dé cursus voor alle meiden die meer willen dan alleen naaien. Heb jij ambities als modeontwerper? En wil je het liefst na de middelbare door naar een fashionopleiding aan bijvoorbeeld Amfi, Aventus of Artez? Dan heb je een portfolio nodig en dit is je basis: je leert ontwerpen, patroon tekenen en nieuwe naaiskills. Yes!!

Let op: de cursus is al begonnen, maar er zijn nog plekjes vrij, dus je kan nog instromen!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: gevorderd
start: 25 augustus
juf: Ethel
naailes-lingerie-bralette-kant
cursus: Lingerie

Maak je eigen lingerie van elastisch kant! Zelfs wij leerden nieuwe technieken en zijn super enthousiast over het eindresultaat: een boxer en bralette.

MEER INFO
duur: 4 weken
lengte: 2 tot 2,5 uur
Level: beginner tot gevorderd
start: verwacht in voorjaar 2021
juf: Saskia