Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Je werkt met onze patronen (die zijn fijn!) of patronen uit een tijdschrift – we hebben alle jaargangen vanaf 2014 in huis. De stof koop je zelf, bijvoorbeeld hier, zodat je iets maakt dat bij jou past. Verder staat hier alles voor je klaar: naaimachine, lockmachine, coverlockmachine en alle naaibenodigdheden. We passen de patronen altijd samen met jou aan op jouw maten. En je krijgt een uitgebreide map met lesmateriaal mee naar huis, waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Elke 3 maanden starten we met nieuwe cursussen. De lesmomenten kunnen nog wijzigen tot de inschrijving start. Krijg je onze nieuwsbrief? Dan krijg je als eerst bericht wanneer de inschrijving start en heb je de grootste kans op een plekje!

cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. In mei beginnen we weer met nieuwe ronden. We vinden het leuk als je er dan bij bent!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start: 6 t/m 11 mei (volgende ronde start in augustus)
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. In mei beginnen we weer met een nieuwe ronde. Doe jij dan mee?

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: gevorderd tot expert
start: 6 t/m 17 mei (volgende ronde start in augustus)
korte cursus: haken voor beginners

Net zo verslavend als naaien: haken! Maar het is wel fijn als iemand je de basis steken een keer voordoet. Daarom deze workshop Haken voor beginners.

MEER INFO
duur: 2
Lengte: 3 uur
Level: beginner
start: 2 maart
masterclass: teken je eigen jurk

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: verwacht: dit voorjaar
Cross-over: ontwerp, zeefdruk & naai je eigen kussen

In drie dagdelen ontwerp, zeefdruk en naai je zelf je eigen woonkussen. Je maakt dus kennis met drie technieken én je neemt een te gek resultaat mee naar huis. Hoe gaaf is dat?!

MEER INFO
duur: 3 dagdelen
lengte: 3 uur
level: beginner
start: 22 januari