Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Je werkt met onze patronen (die zijn fijn!) of patronen uit een tijdschrift – we hebben alle jaargangen vanaf 2014 in huis. De stof koop je zelf, bijvoorbeeld hier, zodat je iets maakt dat bij jou past. Verder staat hier alles voor je klaar: naaimachine, lockmachine, coverlockmachine en alle naaibenodigdheden. We passen de patronen altijd samen met jou aan op jouw maten. En je krijgt een uitgebreide map met lesmateriaal mee naar huis, waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Elke 3 maanden starten we met nieuwe cursussen. De lesmomenten kunnen nog wijzigen tot de inschrijving start. Krijg je onze nieuwsbrief? Dan krijg je als eerst bericht wanneer de inschrijving start en heb je de grootste kans op een plekje!

cursus: Summer School

Ga je in de bouwvak niet op vakantie? Doe dan mee met onze Summer School! Dé naaicursus voor iedereen die lekker gebruik wil blijven maken van onze service in een heerlijk koele studio.

MEER INFO
Duur: 5 of 6 weken
Lengte: 3 uur
Level: gevorderd
start: 15, 16 en 26 juli
cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. Eind augustus, na de zomervakantie, beginnen we weer met nieuwe ronden. We vinden het leuk als je er dan bij bent!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start: 23, 26, 27 en 28 augustus
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. Eind augustus, na de zomervakantie, beginnen we weer met een nieuwe ronde. Doe jij mee?

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur of 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 23 augustus 2019
naailes-lingerie-bralette-kant
cursus: Lingerie

Maak je eigen lingerie van elastisch kant! Zelfs wij leerden nieuwe technieken en zijn super enthousiast over het eindresultaat: een boxer en bralette.

MEER INFO
duur: 4 weken
lengte: 2 tot 2,5 uur
Level: beginner tot gevorderd
start: 29 maart
naailes voor meiden
Cursus: de meiden (13-15 jaar)

Droom jij van een toekomst als fashion designer of topstylist? Tijdens deze cursus leren we jou hoe je zelf profi kleding maakt. Dit is dé voorbereiding op een opleiding bij Aventus, Rijn IJssel, Artez of Amfi.

MEER INFO
duur: 2 uur
lengte: 9 weken
level: middelbare scholier
start: 15 april
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 6 april
Cursus: de meiden (10-12 jaar)

– nog geen nieuwe cursus gepland –
Wordt jij de nieuwe Nikkie, Janice, Victor of Rolf? Doe mee met deze cursus en leer hoe je zelf je eigen kleding maakt!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 1,5 uur
level: beginner
start: verwacht: dit najaar