Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Corona maatregelen – deurbeleid
Geheel in de lijn van de protocollen van de Rijksoverheid hebben we de studio Corona-proof ingericht en hanteren we een strikt deurbeleid. Lees deze even goed door voordat je jezelf inschrijft voor een cursus, workshop of inloop!

Cursus: Summer School

Ga je in de bouwvak niet op vakantie? Doe dan mee met onze Summer School! Dé naaicursus voor iedereen die lekker gebruik wil blijven maken van onze service in een heerlijk koele studio.

MEER INFO
Duur: 4 weken
Lengte: 3 uur
Level: gevorderd
start: 27, 29 & 31 juli
cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start cursus: 24, 25, 26 & 29 augustus
start inschrijving: 9 juli om 20:00u
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

MEER INFO
duur: 9 weken of 5 weken
lengte: 2 uur of 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: vanaf 23 augustus
start inschrijving : 9 juli om 20:00u
Cursus: de meiden (10-14 jaar)

Voor alle meiden (en jongens) die hun eigen kleding willen maken! Wij leren je in stappen hoe je dat doet. Van knippen, tot naaien, tot zomen. Zo leggen we een goede basis, leer je nieuwe skills én je maakt leuke dingen, die helemaal bij jou passen. Wat denk je, word jij de nieuwe Nikkie, Coco, Victor of Rolf?

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: Beginner en gevorderd
start: 25 augustus
juf: Ethel
naailes voor meiden
cursus: ontwerpen voor meiden (13-16 jaar)

Dit is dé cursus voor alle meiden die meer willen dan alleen naaien. Heb jij ambities als modeontwerper? En wil je het liefst na de middelbare door naar een fashionopleiding aan bijvoorbeeld Amfi, Aventus of Artez? Dan heb je een portfolio nodig en dit is je basis: je leert ontwerpen, patroon tekenen en nieuwe naaiskills. Yes!!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: gevorderd
start: 25 augustus
juf: Ethel
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: verwacht zomer 2020
juf: Julia/Saskia
naailes-lingerie-bralette-kant
cursus: Lingerie

Maak je eigen lingerie van elastisch kant! Zelfs wij leerden nieuwe technieken en zijn super enthousiast over het eindresultaat: een boxer en bralette.

MEER INFO
duur: 4 weken
lengte: 2 tot 2,5 uur
Level: beginner tot gevorderd
start: verwacht in voorjaar 2020
juf: Saskia