Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Corona maatregelen
Wij volgen de protocollen van de Rijksoverheid ten aanzien van Corona. Lees onze maatregelen even goed door voordat je jezelf inschrijft voor een cursus, workshop of inloop!

cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten. Van speldenkussen tot rok!

MEER INFO
cursusperiode: 9 lessen
lengte van de les: 2 uur
niveau: beginner
Start cursus : vanaf 29 augustus
start inschrijving: 23-06-22 om 20u
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

MEER INFO
cursusperiode: 9 weken
lengte van de les: 2 uur of 3 uur
niveau: gevorderd tot expert
start volgende cursussen: vanaf 29 augustus
start inschrijving : 23-06-2022
Cursus: Summer School

Ga jij deze zomer niet of niet lang op vakantie? Doe dan mee met onze Summer School! Dé naaicursus voor iedereen die lekker gebruik wil blijven maken van onze service in een heerlijk koele studio.

MEER INFO
Duur: 6 weken
Lengte: 3 uur
niveau: gevorderd
start cursus: vanaf 17 juli
start inschrijving: mei/juni
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
Data: 21 & 28 januari
Tijdstip: : 13:00 - 16:00u
Duur workshop: 2 dagdelen (2x3u)
Level: gevorderd tot expert
Juf: Saskia
masterclass: stoffenkennis

In deze 3-daagse cursus leren we je alles dat je moet weten over verschillende soorten stoffen. Van grondstof tot garen, van weefsel tot breisel. Superhandige basiskennis voor iedereen die van naaien, shoppen, kleding en meubels houdt.

MEER INFO
datum: 1, 8 & 15 sept
tijdstip: 20:30-22:30u
prijs: €125,-
niveau: beginner tot gevorderd
juf: Ellen
cursus: werken met tricot en de lockmachine

Tijdens deze cursus leren wij je alle ins & outs over het werken met tricot en de lockmachine. Van stoffenkennis en patronen leiden we je al lockend naar een rokje en sweater(jurk). Dan is de basis binnen, wil je zelf een lockmachine (sorry) en kun je thuis aan de slag.

MEER INFO
Cursusperiode: 6 weken
Lengte van de les: 2 uur
Level: beginner tot gevorderd
Start eerstvolgende cursus: 22 september
juf: Ellen
Cursus: de jeugd (10-16 jaar)

Voor alle jeugd die zelf kleding wil maken! Wij leren je in stappen hoe je dat doet. Van knippen, tot naaien, tot zomen. Zo leggen we een goede basis, leer je nieuwe skills én je maakt leuke dingen, die helemaal bij jou passen. Wat denk je, word jij de nieuwe Coco, Nikkie, Victor of Rolf?

MEER INFO
Cursusperiode: Q3 - aug tot nov
lengte van de les: 2 uur
niveau: Beginner en gevorderd
start cursus: 30 augustus
start inschrijving: 23 juni om 20u
juf: Lotte