Rappe rok naailes stof kopen nijmegen
workshop: de rappe rok

Een rokje in één ochtend. Kan dat? Jazeker! Een kek kokerrokje of mooie a-lijn. Superleuk, ook als je zwanger bent. Je maakt de rok met de naaimachine of de lockmachine. Dus als je wil is dit stiekem ook een workshopje locken voor beginners.

MEER INFO
Duur: 1 ochtend
Lengte: Ruim 3 uur
Level: beginner tot gevorderd
Start: zaterdag 5 oktober
Juf: Carolien
korte cursus: haken voor beginners

Net zo verslavend als naaien: haken! Maar het is wel fijn als iemand je de basis steken een keer voordoet. Daarom deze workshop Haken voor beginners.

MEER INFO
duur: 2
Lengte: 3 uur
Level: beginner
start: 2 maart
cursus: de basis

Heb je weinig of helemaal geen ervaring? Dan leren wij jou in deze cursus de absolute basis van kleding maken. Van patroon overnemen tot rits inzetten.

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. Eind augustus, na de zomervakantie, beginnen we weer met nieuwe ronden. We vinden het leuk als je er dan bij bent!

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur
level: beginner
start: 23, 26, 27 en 28 augustus
cursus: de jurk (of iets anders)

De cursus voor iedereen met ervaring. Omdat je net de basis hebt afgerond. Of omdat je al de nodige naaiskills hebt. Er blijft altijd wat te leren!

Op dit moment zijn de cursussen in volle gang. Eind augustus, na de zomervakantie, beginnen we weer met een nieuwe ronde. Doe jij mee?

MEER INFO
duur: 9 weken
lengte: 2 uur of 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 23 augustus 2019
Inloop: Studio Haak

Maak je lossen, vasten en stokjes, maar blijf je daar haken? Dan helpen wij je (weer) op weg. Met leuke projecten, inspiratie en vooral veel gezelligheid bij Studio Haak!

MEER INFO
duur: één avond
lengte: 2,5 uur
level: gevorderd
start: elke 3e vrijdag van de maand
workshop: kinderkleding

In één ochtend of middag maak je superleuke kinderkleding. Een broekje, een trui of een jurk. En thuis voor herhaling vatbaar, want het patroon neem je mee.

MEER INFO
duur: eenmalig
lengte: ruim 4 uur
level: beginner tot gevorderd
start: 21 september of 16 november
Juf: Eelke of Dafna
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
duur: 2 dagdelen
Lengte: 2 x 3 uur
level: gevorderd tot expert
start: 6 april
workshop: stoffenkennis

In deze workshop leren we je alles dat je moet weten over verschillende soorten stoffen. Van grondstof tot garen, van weefsel tot breisel. Superhandige basiskennis voor iedereen die van naaien, shoppen, kleding en meubels houdt.

MEER INFO
duur: eenmalig
lengte: 3 uur
level: beginner tot gevorderd
start: Zaterdag 12 oktober
workshop: locken, inrijgen & basics

Wil je met rekbare stoffen werken? Dan wil je met de lockmachine werken! Dat is inderdaad dat gekke ding met die 4 klossen garen en dat mes… Een beetje spannend in het begin, maar als je er eenmaal mee overweg kan dan wil je niet meer anders.

MEER INFO
duur: eenmalig
lengte: 2 uur
niveau: beginner
start: vrijdag 20 september of 22 november
juf: Julia
workshop: locken, tips & tricks

Als je eenmaal met een lockmachine hebt gewerkt… dan wil je niet meer anders. Tijdens deze workshop laten we je alle tips en tricks zien. Zodat jouw zelfgemaakte kleding er nóg professioneler uit ziet.

MEER INFO
duur: eenmalig
lengte: 3 uur
level: gevorderd
start: Vrijdag 1 november
workshop: top in 1 ochtend

Deze top maak je in 1 ochtend! Je geeft er een eigen draai aan en we maken hem op maat. Zo heb je meteen resultaat – en wat voor één! Zelfs als je nog nooit achter een naai- of lockmachine hebt gezeten.

MEER INFO
Duur: 1 dagdeel
Lengte: 4 uur
Level: beginner of gevorderd
Start: 28 april
workshop: meidenjurk / jongensshirt (vanaf 9 jaar)

Voor alle fashionista’s in de dop: maak je eigen jurk, shirt of trui! In 4 uur ga je knippen, spelden en naaien. Voor jongens & meiden vanaf 9 jaar mét moeder, vader, oma of die leuke tante.

MEER INFO
duur: eenmalig
lengte: 4 uur
niveau: beginner tot gevorderd
start: 19 oktober
juf: Dafna