Zomervakantie

Let op: van 20 juli tot 13 augustus vieren wij de zomer(feesten). We zijn minder in de studio en versturen daarom alleen op vrijdag pakketjes. Ben je van plan iets te bestellen voor een fijne zomerse outfit? Leuk! Hou er dan alleen rekening mee dat je pakketje misschien later geleverd wordt, dan je normaal gesproken van ons gewend bent.

Wil je deze nazomer meedoen met een workshop, cursus of inloop? Dan kan je jezelf gewoon aanmelden via deze website en je krijgt een ontvangstbevestiging. Wij nemen na 20 augustus weer contact met je op via mailtjes met praktische info en de factuur.

Normaal gesproken
We hanteren geen ‘standaard’ openingstijden, omdat we een webwinkel zijn en op de meest uiteenlopende momenten cursussen en workshops geven. We zijn er dus vaak wel, soms sta je ook ineens voor een gesloten deur.

Dus wil je graag even komen voelen aan onze stoffen? Of ze graag met eigen ogen zien, in plaats van ‘zomaar’ kopen vanuit de webshop? Neem dan even contact met ons op voor een afspraak. Dan weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat. Of per ongeluk op een onhandig moment binnen loopt tijdens een drukke cursus of workshop.

We zijn het best bereikbaar per mail, zie hieronder. Tot binnenkort!