Welkom bij Studio Jurk!
Je hebt je opgegeven voor de workshop ‘Twinning = winning’, leuk dat je meedoet! Op deze pagina vertellen we je hoe jij je op de workshop kan voorbereiden en wat je mee moet nemen.

Wat ga je doen?
Tijdens deze workshop maak je 2 flared-leggings: 1 voor jezelf en 1 voor je kind. Je kiest er zelf voor of je 2 dezelfde leggings maakt (ja!) of 2 verschillende stofjes kiest. Wil je twinnen met je zoon, dan kun je ook voor een joggingbroekje kiezen, dit horen we dan graag even van je per mail.

We beginnen met het nemen van je maten. Voor de patronen van de kinderen hebben we de kindermaten 122 – 176 in huis. Als we de juiste maten hebben gevonden, ga je aan de slag met het patroon overnemen, stof knippen, rijgen en naaien of locken! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat allebei met een leuke legging naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks.

Wat neem je mee?
De stof voor de flared leggings koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk.
Voor de legging in volwassen maat koop je 1,5 meter tricot (= rekbare stof) en een klosje bijpassend garen. Voor de kinderlegging koop je 1 meter tricot tot maat 134 en 1,5 meter tricot tot maat 176. Daarnaast koop je 1 meter elastiek van 2-4 cm hoog en een klosje bijpassend garen.

Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken.

Waar moet je zijn?
Ons adres is Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen. Daar bel je aan en dan doen wij voor je open.

Parkeren
Op zaterdag moet je in onze straat betalen voor parkeren. Je kunt je auto wel gratis neerzetten in Parkeergarage De Kazerne, Molenveldlaan 166. Dat is vlakbij en scheelt toch een paar euro. Als je naar boven loopt bij de uitgang Koolemans Beynenstraat, dan loop je in 2 minuten naar de Studio.

Tot snel!
Dit waren de praktische zaken vooraf. Meer informatie vind je in de algemene voorwaarden. Heb jij nog vragen? Mail of bel ons dan gerust. En anders tot ziens in de studio!