In deze korte cursus ontwerp, zeefdruk en naai je zelf je eigen woonkussen. Je begint met een kale lap stof en een afbeelding. Op dag 1 bewerk je de afbeelding met photoshop tot een unieke print. Op dag 2 zeefdruk je afbeelding op stof. En op dag 3 maak je daar een woonkussen van.

Deze cursus is een unieke samenwerking tussen A29 en Studio Jurk. We zijn overburen en we vonden het hoog tijd voor een samenwerking. Zodat we jou kennis kunnen laten maken met het hele maakproces: ontwerpen, zeefdrukken en naaien. Het eindresultaat is een uniek woonkussen, dat je van kop tot staart zelf gemaakt hebt. Gaaf! Het formaat van dit kussen kies je zelf: 40X40 cm of 40x65cm.

Wanneer:
Deze korte cursus duurt in totaal 3 weken. Je start de eerste les met het dessin van je kussen. In de 2e les ga je deze afbeelding op de stof zeefdrukken. Tot slot zit je in de laatste les achter de naaimachine om er een kussen van te maken.

Deze eerste lessen volg je van 19:00-22:00u bij A29.  Let op: tussen les 1 en les 2 zit een week zonder les ! De laatste les is op donderdag 1 november bij Studio Jurk, ook van 19:00-22:00u. Het is belangrijk dat je elke week aanwezig bent, anders kun je de week daarop niet verder.

Kosten:
Deze korte cursus kost €157. Dat is inclusief alle materiaalkosten, behalve de aanschaf van stof en de binnenvulling die je voor het kussen wil gebruiken. Zodat je iets kan kopen dat helemaal bij jouw smaak en interieur past. Daarvoor heb je ongeveer 1 meter niet rekbare stof nodig. En dat kun je zo gek maken als je zelf wil. Zoals een katoen of canvas (verkrijgbaar vanaf €5 per meter) of een mooie zijde. De binnenvulling koop je vanaf €1,50 bij bijvoorbeeld Hema of Ikea.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 1 maart 2017 - 31 december 2018
    09:00 - 17:00