Heb jij onze workshop kinderkleding gedaan en ben je toe aan the next level? Of ben je thuis al aan de slag gegaan en ben je toe aan handige tips & tricks? Dan móét je deze cursus gaan doen. Want daarin leren we jou enkele veel voorkomende technieken in kinderkleding. Tijdens de cursus maak je een truitje met halssluiting en een broek met zakken en elastiek. Doe je mee?

Cursus Kinderkleding CulotteGoed om te weten:
Tijdens deze cursus maak je een truitje uit rekbare stof (tricot en boordstof), met daarin een halssluiting met drukknopen. Daarna ga je aan de slag met een broek in niet rekbare (geweven) stof. Hierin zitten elastiek en zakken verwerkt.

We hebben patronen in de maten 68 – 158. Wil je een grotere maat dan 158 maken? Neem dan eerst even contact met ons op!

Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. We gaan er vanuit dat je zelfstandig met de naaimachine kunt werken en patronen kunt overnemen. Wij begeleiden je op het niveau dat jij nodig hebt. Het is fijn als je thuis ook wat kan doen, zoals raderen, knippen en makkelijke dingen naaien. Reken op een uurtje per week. Of meer als je niet kan stoppen natuurlijk 😉 Dit is niet verplicht, maar een tip om de tijd in de les optimaal te benutten. Je mag je eigen naaimachine meenemen, maar je kunt ook gewoon die van ons gebruiken. Dat geldt ook voor de lockmachine en/of coverlockmachine en de meest uiteenlopende naaibenodigdheden.

De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou en je kind past. Tenzij je in ons assortiment wil neuzen natuurlijk!

De cursus gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Kosten:
Deze cursus kost €150. Naast de kosten van de cursus moet je ook rekening houden met:
• borg voor een spoeltje (€2)
• kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren
• aanschaf van een stofschaar

Je kan de cursus tot 3 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Meer info over deze en andere belangrijke zaken lees je in de algemene voorwaarden.

Maandag 11:00-13:30u - vanaf 22 april (even weken) bij Eelke


  • De jurk (of iets anders)
    2 februari 2014 - 31 december 2024
    13:05 - 12:00