Jij wil graag door naar De jurk (gezellig!) maar op de tijden van jouw voorkeur was helaas geen plek (balen!). Omdat we je er wel graag bij hebben deze winter hebben we al onze juffen lief aangekeken en zowaar 2 nieuwe cursusmomenten kunnen organiseren. Daarnaast zijn er nog een paar plekjes vrij in bestaande groepen. Linksom of rechtsom: op deze pagina zie je precies in welke groep er nog plek is van november tot januari. Dus wacht niet te lang en pak tóch een plekkie. Zouden wij erg leuk vinden.

Let op: de lessen op vrijdagmiddag en zaterdagochtend duren 3 uur en zijn om de week. De cursussen op vrijdagmiddag bestaan uit 5 lessen en zijn dus korter dan een ‘normale’ jurk cursus. De prijs is in verhouding aangepast, we kunnen alleen niet garanderen dat je de jurk helemaal af krijgt. De cursus op zaterdag bestaat uit 6 lessen waardoor je net zoveel lesuren hebt als een ‘normale’ jurk cursus.

Mocht het je allemaal gaan duizelen: hier vind je de exacte lesdata per lesmoment voor komende periode.

Je kunt jezelf tot donderdag 8 oktober om 12u inschrijven. Daarna sluit deze inschrijving, want dan werken wij de website bij voor de inschrijving die avond voor iedereen die wil instromen in deze cursus.

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 5 november 2020
    08:00 - 17:00