Wij organiseren in deze tussenweek extra inhaallessen vanwege Corona. Omdat je these days vanwege elke poep en scheet  nies en kuch thuis moest blijven. En omdat je – als het meer dan dat is – al snel 2 weken les mistte. Bovendien was het lastig deze in te halen, omdat de meeste afmeldingen last minute kwamen. Kortom: het was een beetje geven en nemen deze periode. En daarom geven wij extra inhaallessen op 2, 4 en 5 november.

 

Hoe werkt het?

Heb jij een of meer lessen gemist afgelopen periode? Dan kun je één van onderstaande inhaallessen reserveren. Gaan we niet controleren, we zijn allemaal volwassen, toch? Je krijgt zo dus een extra mogelijkheid om een gemiste les in te halen. Je kunt jezelf vanaf vrijdag 30 oktober om 17u voor deze inhaallessen inschrijven. Per les is er plek voor 6 deelnemers, hij gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Basis en Jurk gezellig door elkaar heen.

 

Niet komen = €20 betalen

De inhaallessen zijn in principe eenmalig en gratis. Een service van ons aan jou. Omdat het juist nu belangrijk is om een beetje extra lief tegen elkaar te zijn, vind je niet? Gratis dus… tenzij je niet komt opdagen. Dus heb je jezelf ingeschreven en komt er iets kuchen tussen? Meld je dan 24u van te voren af, anders brengen we €20 in rekening. Streng he?! Iets met ervaringen uit het verleden 😐

 

Plekje vol? Op de reservelijst

Zit het inhaalmoment waarop jij wilde meedoen al vol? Stuur ons een mailtje, dan zetten we je op de reservelijst. Valt er iemand af, dan mailen we jou.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 26 november 2020
    08:00 - 17:00