Meer info over de inloop

We zijn op vrijdagochtend en zondagochtend open voor inloop. Je kunt dan 9:00 tot 12:00u reserveren op vrijdag en op zondag van 10:00u tot 12:00u.  Iets om rekening mee te houden: de inloopochtend gaat door bij 3 tot 5 reserveringen.

Goed om te weten:

Je werkt bij ons aan je kledingstuk. Daarbij maak je gebruik van onze naaimachines, lockmachines en/of de coverlockmachine. Uiteraard mag je ook je eigen machines meenemen, als je daar beter op wil leren werken.

Je kunt gebruik maken van de door onszelf ontwikkelde patronen (hele fijne!), alle Nederlandse tijdschriften met patronen en verschillende boeken in huis. Of natuurlijk een patroon dat je zelf meeneemt. Wij helpen je op weg met de dingen die jij lastig vindt. Meestal neemt iedereen verschillende werkstukken mee. Kun je thuis weer door én het is inspirerend om te zien wat de rest aan het maken is.

Als je gebruik maakt van de inloop gaan we er vanuit dat je al zelfstandig achter de naaimachine kan werken. Bijvoorbeeld omdat je al naaiervaring hebt of bij ons de basis doet of gedaan hebt. We hebben een beperkt aantal plekken. Daarom reserveer je deze vooraf, zodat jij en wij zeker weten dat je terecht kan. We doen ons best om het te voorkomen maar het kan gebeuren dat een plekje op onze website nog beschikbaar is maar in onze papieren agenda niet meer. Mocht dat voorkomen dan krijg je zsm van ons bericht dat je voor dat moment op de reservelijst bent geplaatst.

De kosten:
Wij reserveren de betreffende ochtend voor jou. Op vrijdagochtend kan je ook minder dan drie uur komen, maar we brengen minimaal 2 uur in rekening. Dat doen we door middel van een proefles (€35) of strippenkaart (€75 of €140) en die koop je hier.

Naast de kosten van de strippenkaart moet je ook rekening houden met:
• kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren
• aanschaf van naaibenodigdheden, zoals een stofschaar, radeermiddelen en patroonpapier
• eventueel de aanschaf van een (op maat gemaakt) patroon

Liever een cursus?
Wil je liever elke week op een vast tijdstip bij ons terecht kunnen? Geef je dan op voor een cursus.

Details Prijs Aantal:
Vrijdag 20 december 13-16uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Vrijdag 3 januari 13-16uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Zondag 5 januari 10-14uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Zondag 12 januari 10-14uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Vrijdag 17 januari 9-12uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Vrijdag 17 januari 13-16uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Zondag 19 januari 13-16uToon details + €0,00 (EUR)  

  • 1 april 2019 - 31 december 2019
    09:00 - 10:00