We zitten midden in een intelligente lockdown, maar… dat wil niet zeggen dat wij stil zitten! En jij hoeft dat ook niet.

Tot 17 mei ben je ‘gewoon’ van harte welkom in onze studio om te komen naaien, de lockmachine te gebruiken, je naaivragen te stellen of gewoon weer eens onder gelijkgestemden te zijn. Als iedereen rekening houdt met de door de overheid ingestelde regels ben je bij ons gewoon welkom!

Meer info over de inloop

We zijn op maandag- tot en met zaterdagochtend en dinsdag- en woensdagavond open voor inloop. Je reserveert je plek vooraf, zodat wij precies weten wie er komt. We hebben plek voor maximaal 3 mensen. Uiteraard houden we de regels rondom Corona in acht. Dus we hanteren een strikt deurbeleid en dat verwachten we ook van jou.

We helpen je op 1,5 meter afstand. Ieder heeft een eigen vak, met tafel, machines en sewply en blijft daarin. Het vak en alle gebruikte materialen worden na gebruik goed gereinigd. Dit werkt prima bij eenvoudige naaivragen, het overnemen van patronen of een lekker stukkie locken. Maar inspelden is er voorlopig bijvoorbeeld even niet bij, hou daar rekening mee.

Goed om te weten:

Je werkt bij ons aan je kledingstuk. Daarbij maak je gebruik van onze naaimachines, lockmachines en/of de coverlockmachine. Uiteraard mag je ook je eigen machines meenemen, als je daar beter op wil leren werken.

Je kunt gebruik maken van de door onszelf ontwikkelde patronen (hele fijne!), alle Nederlandstalige tijdschriften met patronen en verschillende boeken in huis. Of natuurlijk een patroon dat je zelf meeneemt. Wij helpen je op weg met de dingen die jij lastig vindt. Meestal neemt iedereen verschillende werkstukken mee. Kun je thuis weer door én het is inspirerend om te zien wat de rest aan het maken is.

Enige ervaring vereist
Als je gebruik maakt van de inloop gaan we er vanuit dat je al zelfstandig achter de naaimachine kan werken. Bijvoorbeeld omdat je al naaiervaring hebt of bij ons de basis doet of gedaan hebt. We hebben een beperkt aantal plekken (3). Daarom reserveer je deze vooraf, zodat jij en wij zeker weten dat je terecht kan. We doen ons best om het te voorkomen maar het kan gebeuren dat een plekje op onze website nog beschikbaar is maar in onze papieren agenda niet meer. Mocht dat voorkomen dan krijg je zsm van ons bericht dat je voor dat moment op de reservelijst bent geplaatst.

De kosten:
Een inloop duurt twee uur en kost per keer €20. Deze kan je contant betalen in de studio in de daarvoor bestemde spaarpot. Of we sturen je een factuur of een tikkie. Geef bij je reservering in de opmerkingen even aan hoe je wil betalen. Let op: de strippenkaart wordt tijdens deze inloop in april dus niet gebruikt! 

Liever een cursus?
Wil je liever elke week op een vast tijdstip bij ons terecht kunnen? Geef je dan op voor een cursus. Hoewel we op dit moment alleen een inbel abonnement via Zoom aanbieden. We hopen eind mei weer te starten met nieuwe cursussen.

Details Prijs Aantal:
Donderdagochtend 7 mei 9-11uToon details + €0,00 (EUR)   Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.
Vrijdagochtend 8 mei 9-11uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Zaterdagochtend 9 mei 10-12uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Maandagochtend 11 mei 9-11uToon details + €0,00 (EUR)   Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.
Dinsdagochtend 12 mei 9-11uToon details + €0,00 (EUR)   Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.
Dinsdagavond 12 mei 19-21uToon details + €0,00 (EUR)   Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.
Woensdagochtend 13 mei 9-11uToon details + €0,00 (EUR)   Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.
Woensdagavond 13 mei 19-21uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Vrijdagochtend 15 mei 9-11uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Zaterdagochtend 16 mei 10-12uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
  • Inloop in April
    1 april 2019 - 31 december 2020
    09:00 - 10:00