Op deze pagina kun jij jezelf inschrijven voor een inloopafspraak. We hebben per moment plek voor 2 deelnemers, zodat we kunnen voldoen aan deze voorwaarden van de Rijksoverheid. De inloopafspraken duren een half uur en kosten €10,-. Zie het als ‘het nieuwe afhalen’.

Wat doe je in een half uur?
Veul, want je hebt praktisch gezien prive les! Dus hoop al je vragen op en stel ze aan de juf. Neem een patroon over (of meerdere). Laat jezelf inspelden. Of gebruik héél snel een van onze machines. Kortom: zorg ervoor dat je thuis weer lekker door kan. Onze tip: werk aan meerdere projecten tegelijkertijd. Loop je vast, dan kun je met de andere alsnog door.

 

Ons ‘afhaalmenu’ wordt regelmatig aangevuld
De inschrijving start op 5 november om 18u. In de loop van de week komen er – als dat wenselijk is – meer inloopmomenten bij. Dus vis je achter het net? Mail ons! En check deze pagina regelmatig voor updates.

Strikt deurbeleid
Uiteraard hanteren we tijdens deze inloopafspraken een strikt deurbeleid. Lees deze hier dus vooraf goed door.  Daarnaast is het dragen van een mondkapje in de studio verplicht. Dat alles uiteraard wel onder het motto: als het toch moet, maak hem dan zelf en liefst van een gezellig stofje. Het staat buiten kijf dat je alleen komt als je (en al je huisgenoten) hoest/snot/koortsvrij bent.

Annuleer op tijd!
Kun je onverhoopt toch niet komen? Laat het ons uiterlijk 24u van te voren per mail weten, dan kunnen we een ander blij maken met dat plekje. Doe je dat niet of te laat? Dan brengen we – ongeacht de reden – alsnog €10,- in rekening.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 5 november 2020 - 18 november 2020
    12:00 - 22:00