Tijdens deze kerstworkshop maak je een feestelijke kerstrok. Eenvoudig, maar elegant & feestelijk. Die maak je van kop tot staart (lees: patroon tot zoom) helemaal zelf. Jazeker: je gaat je eigen patroon tekenen!! Wij laten je stap voor stap zien hoe dat moet. Daarna naai je de rok in elkaar. En ben je klaar voor een feestelijke kerst, al dan niet in kleine kring.

Meedoen = kerstpakket
Elk jaar organiseren we een kerstworkshop die speciaal bedoelt is voor onze cursisten. Vandaar deze belachelijk leuke prijs. We hebben plek voor 8 deelnemers. Het kerstpakket is bij deze workshop inbegrepen. Daar zitten alle benodigdheden in die je voor deze workshop nodig hebt, ook stof en garen. Zodra je jezelf hebt ingeschreven ontvang je van ons een kortingscode, zodat je niet dubbel betaald.

De kosten:
Deze kerstworkshop kost €95,- en dat is inclusief alle (echt alle!) materialen, lekkers en gezelligheid.

Voorwaarden
Wij hanteren algemene voorwaarden en volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid op gebied van Corona maatregelen. Lees deze voor inschrijven dus goed door, zodat je weet waar je aan toe bent. Maar hou er ook rekening mee dat de maatregelen in de periode tussen inschrijven en deelnemen kunnen wijzigen!

De online versie

Wil jij wél graag meedoen met deze workshop maar kun je niet naar de studio komen op 18 december? Of lees je dit te laat? No worries, doe mee met de online versie! Kijk voor meer info bij het kerstpakket.

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 8 januari 2022
    08:00 - 17:00