In deze workshop van 2 uur staan we uitgebreid stil bij hoe je de lockmachine moet inrijgen. Daarnaast leren we je een aantal basisvaardigheden. Zodat je elke stof op de perfecte manier onder de lockmachine uit krijgt. De hand-out met proeflapjes neem je mee naar huis, want dat is voor de rest van je lockcarrière een superhandig naslagwerk.

Heb je de smaak van het locken te pakken? Of heb je dat inrijgen al lang en breed onder de knie? Kijk dan voor de echte tips en tricks bij onze andere workshop locken. Dan ga je locken als een pro!

Heb je zelf een lockmachine? Neem deze dan mee, óók als je alleen nog kon kiezen voor ‘meedoen op een lockmachine van Studio Jurk’. Het is namelijk het fijnst om je eigen machine goed te leren kennen. Heb je er (nog) geen? Dan kun je die van ons gebruiken. We hebben er twee beschikbaar tijdens deze workshop.

Corona maatregelen
We hebben in de studio allerlei maatregelen genomen in lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid. Van looproute, tot afgeschermde werkplek, tot last minute annuleren vanwege een coronatestuitslag die op zich laat wachten. Inschrijven = akkoord gaan met deze afspraken. Lees daarom eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent. 

De kosten:
Deze workshop kost €45,-. Dat is inclusief materialen en evt gebruik van onze lockmachine.

Schrijf je in!
Wil jij meedoen met deze workshop? Leuk, schrijf je hier in!

wordt verwacht dit najaar

Uitverkocht

"workshop: locken, inrijgen & basics" is currently sold out.
Please check back again later, as spots may become available.

  • 20 februari 2017 - 31 december 2021
    09:00