Ben jij na allerlei patronen van anderen toe aan de volgende stap? In deze masterclass leren we jou hoe je zelf het patroon van jouw jurk, top of rok aanpast. Daarna ontwerp je dus gewoon je eigen kleding!

Deze masterclass is bedoeld voor mensen met minimaal 2 jaar naaiervaring. Het tempo ligt hoog en de materie vraagt veel van je naaivaardigheden en -inzicht. Om mee te kunnen doen moet je in staat zijn om zelfstandig een patroon van twee of meer stippen/huisjes/sterren over te nemen en in elkaar te zetten. Twijfel je eraan of je over de juiste vaardigheden beschikt? Neem dan even contact met ons op voordat je jezelf aanmeldt.

Voorbereiding
Je hoeft zelf niks mee te nemen naar de masterclass, maar als je graag met je eigen tekenmaterialen werkt (vulpotlood, geodriehoek) moet je die natuurlijk meenemen. Verder hebben wij alle materialen voor je klaar staan. Bij de masterclass hoort een lesboek waarin je aantekeningen maakt en dat daarna van jou is, zodat je thuis in alle rust kan experimenteren. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Daarnaast hanteren we natuurlijk een Corona proof deurbeleid. Lees deze voor inschrijven even door, zodat je weet waar je aan toe bent.

Corona maatregelen
We hebben in de studio allerlei maatregelen genomen in lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid. Van looproute, tot afgeschermde werkplek, tot last minute annuleren vanwege een coronatestuitslag die op zich laat wachten. Inschrijven = akkoord gaan met deze afspraken. Lees daarom eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent. 

De tijd & de kosten:
Deze masterclass bestaat uit 2 lesmomenten van 3 uur. Daarnaast ben je zo’n 2 tot 4 uur bezig met huiswerk. De kosten voor de masterclass zijn €129,- en dat is inclusief een map met lesmateriaal. Hou daarnaast rekening met ernstige behoefte om te gaan leren patroontekenen bij een modevakschool 😉

Zit de masterclass vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 7 december 2016 - 31 december 2020
    09:00