De maxi-dress is niet meer weg te denken en dat snappen wij helemaal. Want een goede maxi zit als een zomerbriesje, past bij jouw figuur, én heb je zelf gemaakt. Het liefst in 1 dag, dus enige naaiervaring is vereist. Daarmee is dit dé workshop voor (oud)cursisten die de studio niet kunnen missen.

Hoe ziet de jurk eruit?
Je maakt de maxi van een hele lichte en soepele stof. Liefst met een beetje rek, maar dat hoeft niet. We hebben verschillende modellen: met of zonder taillering & met of zonder mouwtje – dus voor ieder wat wils. Patronen overnemen, knippen en rijgen doe je als huiswerk vooraf. ‘s Ochtends ga je aan de slag met locken van de panden. ‘s Middags werk je ‘m af met biesjes. En ‘s avonds kun je ‘m al aan!

Let op: je hebt skills nodig!
Basale naaiervaring is een vereiste. Je weet hoe je een patroon overneemt en hoe de naaimachine werkt. Bijvoorbeeld omdat je bij ons de basiscursus hebt gedaan of ergens anders naailes hebt (gehad).

De stof en het garen koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Je hoeft zelf geen naai- of lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, de lunch, wat te drinken en iets lekkers.

 

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 23 mei 2016 - 25 juni 2016
    09:00