Ben je in verwachting? Heb je net een kindje gekregen? Of stapt die van jou juist al vrolijk in het rond? Dan móét je deze workshop gaan doen. Want daarin leren we jou hoe je superleuke kinderkleding maakt. Snel, eenvoudig en dus thuis voor herhaling vatbaar. Tijdens de workshops maak je een broekje, een trui of een jurk. Doe je mee?

Goed om te weten:
Tijdens deze workshop maak je een broekje, een trui of een jurk van tricot met boordstof. Leuk voor kinderen van maat 56 tot maat 110. Wil je een grotere maat maken? Neem dan eerst even contact met ons op!

Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke broek, trui of jurk naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks, waarmee je het thuis nog eens kan herhalen. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou en je kind past. Tenzij je in ons assortiment wil neuzen natuurlijk! Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, wat te drinken en iets lekkers. Na zo’n 2 uur houden we een korte pauze om bijvoorbeeld even een frisse neus te halen. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers.

Voorwaarden
Zodra je jezelf inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

De kosten:
Deze workshop van ruim 4 uur kost €75,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Schrijf je in!
Wil jij meedoen met een van deze workshop? Leuk, schrijf je hier in!

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Zit de workshop vol? Balen, geef je hier op voor de reservelijst.

Op dit moment staat deze workshop (nog) niet op de agenda.
  • 1 januari 2021 - 31 december 2023
    09:00 - 18:00