We starten het nieuwe jaar met een nieuwe cursus: lingerie! Je maakt in 5 weken een boxer en een bralette van elastisch kant. Wij hebben zelf als proefkonijn een setje gemaakt. Die zijn té leuk geworden, kijk maar op de foto!

Kant werkt echt anders dan anders: van meten, tot materiaalkeuze tot naaitechnieken. Daardoor is deze cursus heel interessant voor beginners én voor gevorderden. Omdat je veel in je ondergoed meet, is deze cursus alleen voor vrouwen. Wat je maakt is direct draagbaar – eventueel met een (beugel)bh onder je bralette.

Wanneer:
Deze korte cursus duurt in totaal 5 weken. Je start op 11 januari. Vervolgens heb je 5 weken lang op vrijdagavond van 19:30-21:30u les. De eerste twee weken ben je bezig met een boxer. De laatste drie weken met een bralette. Het is belangrijk dat je elke week aanwezig bent, anders kun je de week daarop niet verder en er zijn geen inhaalmogelijkheden.

Kosten:
Deze korte cursus kost €165. Let op, dit is inclusief alle materiaalkosten: elastisch kant, bandjes, garen, elastiek, schuifjes en ringetjes. Wij hebben verschillende setjes en kleuren klaarliggen waar je de eerste les uit kan kiezen. Zo werk je met de juiste materialen én met iets dat helemaal bij jouw smaak past.

Lingerie op vrijdagavond van 19:30-21:30u

Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.

  • 17 december 2018 - 31 december 2019
    08:00 - 17:00