We starten het nieuwe jaar met een nieuwe cursus: lingerie! Je maakt in 4 weken een boxer en een bralette van elastisch kant. Wij hebben zelf als proefkonijn een setje gemaakt. Die zijn té leuk geworden, kijk maar op de foto!

Kant werkt echt anders dan anders: van meten, tot materiaalkeuze tot naaitechnieken. Daardoor is deze cursus heel interessant voor beginners én voor gevorderden. Omdat je veel in je ondergoed meet, is deze cursus alleen voor vrouwen. Wat je maakt is direct draagbaar Рeventueel met een (beugel)bh onder je bralette.

De vorige versie van deze cursus was een enorm succes, dus we zijn nu al bezig met een opvolger van deze lingeriecursus. Misschien een beugelbh en een string? Of een onderjurkje? Meer daarover in het najaar!

Wanneer:
Deze korte cursus duurt in totaal 4 weken. Je hebt 4 weken lang op vrijdagavond van 19:30-21:30u les. De eerste les ga je alles voorbereiden. De tweede les maak je een boxer. In de laatste twee lessen maak je een bralette. Het is belangrijk dat je elke week aanwezig bent, anders kun je de week daarop niet verder en er zijn geen inhaalmogelijkheden.

Kosten:
Deze korte cursus kost €145. Let op, dit is inclusief alle materiaalkosten: elastisch kant, bandjes, garen, elastiek, schuifjes en ringetjes. Wij hebben verschillende setjes en kleuren klaarliggen waar je de eerste les uit kan kiezen. Zo werk je met de juiste materialen én met iets dat helemaal bij jouw smaak past.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 17 december 2018 - 31 december 2019
    07:00 - 16:00