Leuk ding hè, die lockmachine? Je lockt er makkelijk een eind op weg en dan heb je zó iets leuks in elkaar zitten. Maar weet je ook hoe je echt mooi een boordje aanzet? Hoe je hoeken maakt? Of hoe je siersteken en rolzoompjes maakt? Met onze tips en tricks zorg je ervoor dat je zelfgemaakte kleding er nóg professioneler uitziet.

Deze workshop is geschikt voor iedereen met al een aantal uur lockervaring. We slaan het inrijgen over, want we gaan er vanuit dat je dat al kan.  In plaats daarvan nemen we allerlei handige en leuke trucjes met je door. Heb je meer behoefte aan een workshop inrijgen? Kijk dan bij de workshop: locken, de basis.

Heb je zelf een lockmachine? Neem deze dan mee, óók als je alleen nog kon kiezen voor ‘meedoen op een lockmachine van Studio Jurk’! Het is namelijk het fijnst om je eigen machine goed te leren kennen. Heb je er (nog) geen? Dan kun je die van ons gebruiken. We hebben er twee beschikbaar in deze workshop.

Corona maatregelen
We hebben in de studio allerlei maatregelen genomen in lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid. Van looproute, tot afgeschermde werkplek. Inschrijven = akkoord gaan met deze afspraken. Lees daarom eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent.

 

De kosten:
Deze workshop kost €65,-, inclusief materialen.

Schrijf je in!
Wil jij meedoen met deze workshop? Leuk, schrijf je hier in!

Zit de workshop al vol? Balen! Geef je hier op voor de reservelijst.

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we een nieuwe datum geprikt hebben? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Locken
    1 januari 2021 - 31 december 2021
    09:00 - 18:00