Voor alle meiden (en jongens) die hun eigen kleding willen maken! Wij leren je in stappen hoe je dat doet. Van knippen, tot naaien, tot zomen. Zo leggen we een goede basis, leer je nieuwe skills én je maakt leuke dingen, die helemaal bij jou passen. Wat denk je, word jij de nieuwe Nikkie, Coco, Victor of Rolf?

Tijdens de cursus maak je een speldenkussentje, een rokje en een legging/joggingbroek. We leren je wat je moet doen om een kledingstuk te maken en waarom je deze stappen zet. Maar let op: het werkt verslavend! Voor je het weet vraag je voor je verjaardag een naaimachine en ben je niet meer te stoppen.

naailes voor meidenBelangrijke info:
Deze cursus is speciaal ingericht voor kinderen uit groep 7 en 8 / van 10 tot 12 jaar. Hij gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Ben je jonger of ouder, maar wil je graag mee doen? Neem dan even contact met ons op.

De cursus duurt in totaal 7 weken met 1.5 uur les. We gaan er vanuit dat je elke les aanwezig bent, vanwege de zorgvuldige opbouw van de cursus.

Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij hier klaar staan. Je koopt wel zelf stof en garen, zodat je iets maakt dat bij jou past. We laten je per project weten wat en hoeveel je nodig hebt.

Wanneer:
De meidencursus is op woensdagmiddag van 13:45 tot 15:15u. We starten na de zomervakantie, op 5 september. In de herfstvakantie, van 13 t/m 20 oktober, is er geen les. De laatste les van deze cursus is dus op 24 oktober. In principe / bij genoeg animo gaan we daarna weer door met een volgende cursus, die duurt dan 9 weken en dan maak je weer andere kledingstukken.

De exacte cursusmomenten kunnen per cursusperiode variëren. Deze zijn daarom pas definitief op het moment dat de inschrijving is geopend.

Kosten:
Deze cursus kost €125,-. Dat is inclusief materiaalkosten, voor bijvoorbeeld patroontekenpapier, radeerspullen en een map met cursusmateriaal.

Naast de kosten van de cursus moet je ook rekening houden met:
• kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren
• aanschaf van een stofschaar en glaskopspelden

Je kan de cursus tot 3 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Meer info over deze en andere belangrijke zaken lees je in de algemene voorwaarden.

Schrijf je in
Wil je mee doen met De meiden? Leuk! Kies hieronder het moment dat bij jou past en schrijf je in!

Zitten de momenten waarop jij kan vol? Balen! Geef je snel op voor de reservelijst.

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe cursussen starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Woensdag 13:45-15:15u vanaf 5 september

Uitverkocht

"Cursus: de meiden (10-12 jaar)" is currently sold out.
Please check back again later, as spots may become available.

  • 1 juni 2018 - 31 december 2019
    08:00 - 18:00