Tijdens de cursus maak je eerst een speldenkussentje en een tas en/of rokje. Daarna kies je zelf leuke projecten uit, die bij jouw niveau en stijl passen. We leren je wat je moet doen om een kledingstuk te maken en waarom je deze stappen zet. Maar let op: het werkt verslavend! Voor je het weet vraag je voor je verjaardag een naaimachine en ben je niet meer te stoppen.

naailes voor meidenBelangrijke info:
Deze cursus is voor (jongens en) meiden van 10 tot 14 jaar. Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij hier klaar staan. Je koopt wel zelf stof en garen, zodat je iets maakt dat bij jou past. We laten je per project weten wat en hoeveel je nodig hebt.

Wanneer:

Deze meidencursus is op dinsdag van 16:00 tot 18:00u. De cursus duurt 12 weken. Je hebt geen les in de schoolvakanties en/of op feestdagen. De exacte lesdata lees je hier. Na die 12 weken kan je je inschrijven voor de volgende meidencursus, na d zomervakantie. Zo kan je elk kwartaal opnieuw beslissen of je nog een keer mee wil doen. Een cursus gaat door met minstens 4 en maximaal 6 deelnemers.

We gaan er vanuit dat je elke les aanwezig bent, vanwege de zorgvuldige opbouw van de cursus en beperkte inhaalmogelijkheden.

Kosten:
We factureren deze cursus per 6 weken. De kosten zijn (2x) €130,- Of vanaf het moment dat de deelnemer instroomt en verrekenen dan naar rato. Dat is inclusief materiaalkosten, voor bijvoorbeeld patroontekenpapier, radeerspullen en een map met cursusmateriaal.

Naast de kosten van de cursus moet je ook rekening houden met:
• borg van een spoeltje (€2)
• kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren
• aanschaf van een stofschaar en glaskopspelden

Je kan de cursus tot 3 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Meer info over deze en andere belangrijke zaken lees je in de algemene voorwaarden.

Schrijf je in
Wil je mee doen met deze cursus voor meiden? Leuk! Kijk je ouder(s) dan lief aan en vraag hen om jou in te schrijven voor deze cursus. Onder de 18 jaar heb je namelijk toestemming van hen nodig voor deelname.

Zitten de momenten waarop jij kan vol? Balen! Geef je snel op voor de reservelijst.

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe cursussen starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Dinsdag 16:00-18:00u


  • 1 januari 2020 - 31 december 2021
    08:00 - 17:00