Volgde jij bij ons een cursus ‘werken met tricot’ van november 2020 tot februari 2021? Dan heb je nog een aantal uren les te gaan. Deze uren hebben wij voor jou omgezet in een persoonlijke knipkaart. Elke knip is goed voor een lesmoment van 3 uur. Die organiseren we gewoon op je vaste lesmoment met jullie eigen juf Ellen. Alleen… we hebben maar plek voor 4 cursisten in de studio en 2 online. Daarom hebben we dit lesmoment uitgebreid naar 5 weken op een rij. Daarin kun je zelf de 3 lesmomenten kiezen waarop jij de openstaande lessen nog wil volgen. In de studio of liever online.

Doe de gezondheidscheck!
Uiteraard hanteren we in de studio strenge voorzorgsmaatregelen. Je werkt op je eigen eilandje en daar blijf je in principe het hele lesmoment. Je komt alleen naar de studio als je voldoet aan deze gezondheidscheck:

  • Je hebt in de 24u voor het lesmoment géén Corona gerelateerde klachten
  • Je hebt tijdens het lesmoment géén huisgenoot met Corona gerelateerde klachten
  • Je bent niet positief getest op Corona in 7 dagen voorafgaand aan het lesmoment
  • Je hoort op het lesmoment niet in quarantaine te zijn

Overige voorwaarden
1 les = 1 knip, ook als je ‘maar’ voor 1 of 2 uur komt. Is je knipkaart leeg, maar je lesbehoefte nog niet gestild? Neem dan even contact met ons op. Afmelden kan tot 48u van te voren, daarna is onze schaar meedogenloos… 😉 Je kan een studio-reservering daarna wel omzetten in een online les en zo vanuit thuis meedoen.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 22 april 2021
    08:00 - 17:00