Ken je dat? Heb je een leuk patroon gevonden en het kledingstuk gemaakt, maar als je dan eindelijk kan passen, dan zit het helaas niet zoals je gehoopt had. Vaak komt dat doordat het patroon op één (gemiddelde) maat gemaakt is. Maar bijna niemand is gemiddeld. Gelukkig niet! Daarom leren we jou in deze workshop om bestaande patronen aan te passen aan de maten van jouw eigen lichaam. Speciaal voor mensen met flink wat ervaring.

Goed om te weten:
Deze workshop duurt 3 uur. Tijdens de workshop laten we je zien hoe je zelf goed maten neemt en hoe je deze kan verwerken in patronen uit magazines, een boek of van internet. Je hebt geen naaimachine nodig en alle andere materialen zijn hier aanwezig. Het is wel slim om degelijk ondergoed, een lang hemd of een onderjurk aan te trekken, want maten nemen doe je (liefst) in je ondergoed.

Corona maatregelen
We hebben in de studio allerlei maatregelen genomen in lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid. Van looproute, tot beperkt aantal deelnemers, tot afgeschermde werkplek. En tijdens deze workshop zijn bijvoorbeeld ook gezichtsschermen en handschoenen aanwezig. Inschrijven = akkoord gaan met deze afspraken. Lees daarnaast eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent.


De kosten:

Deze workshop kost €75,-, inclusief materialen.

Zit de workshop al vol? Balen! Geef je hier op voor de reservelijst.

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we er een nieuwe workshop start? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

wordt verwacht dit najaar

Uitverkocht

"workshop: patronen aanpassen" is currently sold out.
Please check back again later, as spots may become available.

  • 1 januari 2021 - 31 december 2021
    09:00 - 18:00