In deze workshop maak je twee puntslabbers voor je baby. Ook wel bekend als kwijlslab, babybandana of cowboysjaaltje. Die maak je zelf in 2 uur, zelfs zonder ervaring. En precies daarom zo leuk als klein projectje tussendoor. Voor mama’s en/of oma’s (to be). Cuteness overload gegarandeerd!

Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een slabbertje naar huis + een patroontje + heel veel zin om er thuis nog een aantal te maken. Uiteraard krijg je ook handige naaitips en -trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

Wij hebben een bak met leuke stofjes in huis die je voor de slabbetjes kan gebruiken. Maar wil je er zeker van zijn dat je iets maakt dat bij jou en jouw kleine past, neem dan zelf wat leuks mee. De naaimachine hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
Deze workshop kost €35,-. Dit bedrag maak je voor de start van de workshop aan ons over. Hou daarnaast rekening met de eventuele aanschaf van stof en bijpassend garen.

Zit de workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als babyshower? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 12 maart 2018 - 31 december 2018
    10:00 - 17:00