Tijdens deze workshop maak je een slaapzakje van tricot met een envelophals en een knoop onderin. Leuk voor baby’s met maatje 56 tot maat 80. Wil je een grotere maat maken? Neem dan eerst even contact met ons op!

Goed om te weten:
Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke slaapzak. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks, waarmee je het thuis nog eens kan herhalen. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

De stof koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou en je kind past. We hebben hiervoor allerlei leuks in de studio / webshop natuurlijk! Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, wat te drinken en iets lekkers. Na zo’n 2 uur houden we een korte pauze om bijvoorbeeld even een frisse neus te halen. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
Deze workshop van ruim 4 uur kost €60,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Schrijf je in!
Wil jij meedoen met een van deze workshop? Leuk, schrijf je hier in!

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Zit de workshop vol? Balen, geef je hier op voor de reservelijst.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 1 april 2018 - 31 december 2018
    08:00 - 16:00