Yes, de crop top! Maakt niet uit welke kant je op kijkt, je ziet in elke windrichting een stukje buik verschijnen dit seizoen. Daar hoef je trouwens helemaal niet piepjong of superstrak voor te zijn – beloofd. Dat was in de ’90’s, toen moest er ook een navel in zicht, maar die is uit. Heden ten dagen gaat het erom dat het stukkie buik wat hoger zit, dat je hem zelf maakt en dat je hem draagt in stijl – beloofd?!

De crop top is kort, sluit hoog en heeft een mouw(tje). Je maakt ‘m van rekbare stof. Denk aan een tricot of een mooie Nicky Velours. Na het nemen van je maten ga je aan de slag met patronen overnemen, stof knippen, rijgen en… locken! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke top naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

De stof voor de top koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk.  Je hoeft zelf geen lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
Deze workshop kost €65,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Zit de workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als dispuutsuitje of vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 4 juli 2016 - 31 december 2020
    09:00