Zeker weten dat jij er minimaal 1 in je kledingkast hebt liggen: de flared pants. Die kun je prima zelf maken. Van een stof die je eerst zelf geshopt hebt natuurlijk. En daarna doe je het thuis nog een paar keer over. Ja toch?!

Goed om te weten:
Je maakt de flared van tricot, dat is een stof met lekker wat rek. Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk. Wij begeleiden je en leren je meteen naaivaardigheden en trucjes. Dus daarna kun je zelf aan de slag met een hele collectie.

De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Kijk bijvoorbeeld maar eens rond in ons assortiment stevige tricots – die zijn namelijk uitermate geschikt.

Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken en wat te drinken. De workshop gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers.

Corona maatregelen
We volgen in de studio de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees daarom eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent.

De kosten:
De workshop duurt 3,5 uur en kost €75,- voor jullie samen. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.


Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Op dit moment staat deze workshop (nog) niet op de agenda.
  • 1 januari 2021 - 31 december 2022
    08:00 - 17:00