Na het grote succes van het herenshirt is hier de 2e workshop voor en door mannen: de short. Een relaxte korte broek dus. Die zet je zelf in een ochtend in elkaar. Al dan niet gematcht met je zelfgemaakte t-shirt. We beginnen met maten nemen, dan neem je jouw patroon over op stof. Knippen, spelden, naaien, zomen en klaar.

De short is zonder rits, afgewerkt met een elastische band aan de bovenkant en dus – afhankelijk van je beroep natuurlijk – waarschijnlijk vooral goed voor na werktijd of in het weekend. 😉 Je werkt met een rekbare stof, bij voorkeur een stevige tricot of lichte joggingstof. Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een short naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis en dan maak je daar een short in plaats van een rok.

De stof voor de short koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Dat kan bij ons, maar ook elders. Na inschrijving ontvang je een uitgebreid bericht met praktische info daarover. Je hoeft zelf geen naai- of lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
Deze workshop kost €65,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Zit de workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vrienden doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 20 maart 2019 - 31 december 2019
    08:00 - 17:00