Jong geleerd is oud gedaan. Vraag maar aan je vader, moeder of oma! Daarom kruip je in deze workshop samen achter de naaimachine. Jullie maken een jurk, trui of shirt in maat 122 tot 176. Leuk om te doen én leuk om te dragen.

Meidenjurk3Goed om te weten:
Jullie maken een shirt, trui of jurk van tricot met boordstof. Op de foto’s zie je wat de meiden in de vorige workshop gemaakt hebben.  Uiteraard kunnen jongens (die maken een shirt of trui) en tantes of kinders met oma’s ook mee doen! Het gaat erom dat je met z’n tweeën bent. Want dat is gezellig én handig, die extra paar handen.

Wil je een andere maat maken? Neem dan eerst even contact met ons op.Bestand 17-10-17 12 07 12

Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk – zowel voor mini als maxi. Wij begeleiden je en leren je meteen naaivaardigheden en trucjes. Dus daarna kun je zelf aan de slag met verschillende varianten op de trui of jurk.

Meidenjurk2De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. En omdat samen shoppen natuurlijk ook heel gezellig is! Maar je mag natuurlijk ook altijd in ons assortiment komen neuzen. Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken en wat te drinken. De workshop gaat door bij minimaal 3 en maximaal 4 duo’s.

De kosten:
De workshop duurt 4 uur en kost €75,- voor jullie samen. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.


Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • De meidenjurk
    6 december 2016 - 31 december 2020
    09:00 - 18:00