In elke meidenkast ligt er minimaal 1: de legging. Voor onder een rok, lange trui of de sweaterjurk die je hier eerder gemaakt hebt. Of… een flared legging. Die kun je dus prima zelf maken. Van een stof die je eerst zelf geshopt hebt natuurlijk. Tijdens deze workshop doe je dat samen met je vader, moeder of tante. En daarna doe je het thuis nog een paar keer over. Ja toch?!

Goed om te weten:
Jullie maken een legging van tricot. Je maakt de legging samen met een volwassene. Want dat is gezellig én handig, die extra paar handen.

Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk – dat geldt voor jullie beiden. Wij begeleiden je en leren je meteen naaivaardigheden en trucjes. Dus daarna kun je zelf aan de slag met een hele collectie.

Meidenjurk2De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. En omdat samen shoppen natuurlijk ook heel gezellig is! Maar je mag natuurlijk ook altijd in ons assortiment komen neuzen.

Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken en wat te drinken. De workshop gaat door bij minimaal 3 en maximaal 4 duo’s.

Corona maatregelen
We hebben in de studio allerlei maatregelen genomen in lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid. Van looproute, tot afgeschermde werkplek. Inschrijven = akkoord gaan met deze afspraken. Lees daarom eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent.

De kosten:
De workshop duurt 3,5 uur en kost €65,- voor jullie samen. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.


Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 1 januari 2019 - 31 december 2020
    08:00 - 17:00