Dol op kleding en dol op knutselen? Dan is deze workshop voor meiden van 6 tot 9 jaar écht wat voor jou. Je maakt in een paar uur zelf je eigen rokje! Samen met je vader, moeder, tante of oma ga je knippen, spelden en naaien. Daarna kun je ‘m meteen aan. Leuk toch?!

Goed om te weten:
Jullie maken een rokje van tricot met boordstof in maat 116 tot 140. Op de foto’s zie je een voorbeeld in een kleiner maatje. Maar na deze workshop gaan we hier natuurlijk een foto plaatsen van wat jij gemaakt hebt. Je komt met een volwassene, want dat is gezellig én handig, die extra paar handen.

naailes voor meidenWil je een andere maat maken? Neem dan eerst even contact met ons op.

Je gaat aan de slag met patronen, knippen en naaien. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk – zowel voor mini als maxi. Wij begeleiden je en leren je meteen naaivaardigheden en trucjes. Heb je thuis een naaimachine, dan kun je er nog véél meer maken. Voor al je vriendinnen bijvoorbeeld.

De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. En omdat samen shoppen ook heel gezellig is! Maar je mag natuurlijk ook altijd in ons assortiment komen neuzen. Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken en wat te drinken. De workshop gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 duo’s.

De kosten:
De workshop duurt 2,5 uur en kost €55,- voor jullie samen. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.


Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

  • Meidenrokje
    25 januari 2018 - 31 december 2019
    09:00 - 21:00