Iedereen heeft ‘m: de lievelingstrui. Als je slim bent, dan zorg je ervoor dat ie niet alleen lekker zit, maar ook een beetje hip en sophisticated is. Dan kun je hem elke dag en naar (bijna) elke gelegenheid aan. Heb je nu precies in je hoofd hoe dat eruit moet zien? Mooi, maak hem dan helemaal zelf tijdens deze workshop!

Na het nemen van je maten ga je aan de slag met patronen overnemen, stof knippen, rijgen en… naaien of locken! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke trui naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

Stof kopen – de rest staat hier klaar
De stof voor de trui of jurk koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk.  Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Hou voor de zekerheid rekening met een beetje uitloop. Het is altijd fijn om in alle rust wat meer tijd te pakken als je die onverhoopt nodig hebt.

De kosten:
Deze workshop kost €75,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Zit de workshop vol? Balen, geef je hier op voor de reservelijst.

Schrijf je in!
Wil jij meedoen met een van deze workshop? Leuk, schrijf je hier in!

 

Sweaterjurk op 30 november 9:00-13:30u


  • 16 oktober 2017 - 31 december 2020
    06:00 - 15:00