Twinning is winning! Tijdens deze workshop maak je 2 leggings: 1 voor jezelf en 1 voor je mini-me. De week daarna test je ze samen uit tijdens een les wobbelyoga bij De Kinderzaak. Quality time waar je ook nog een fantastische outfit aan overhoud. We zeggen je… winning!

Goed om te weten
Deze workshop bestaat uit 2 dagdelen: dag 1 maak jij bij ons in zo’n 4 uur de 2 leggings – zonder de kleine. Je gaat aan de slag met patronen, stof knippen en de leggings in elkaar locken. Je maakt de leggings van tricot = lekkere rekbare stof. Je kiest er zelf voor of je 2 dezelfde leggings maakt (ja!) of 2 verschillende stofjes kiest. Wil je twinnen met je zoon, dan kun je ook voor een joggingbroekje kiezen. Naaiervaring is handig, maar niet noodzakelijk. Wij begeleiden je en leren je meteen naaivaardigheden en trucjes. Dus daarna kun je zelf aan de slag met een hele collectie.

Wobbelyoga
Een weekje later gaan jullie de leggings samen uitproberen. Tijdens een workshop wobbelyoga bij De Kinderzaak – met de kleine dus ;-). Deze workshop is voor jongens en meiden van 4 tot 7 jaar. De wobbelyogales duurt ongeveer een uur: van 10:30-11:30u. Ook hiervoor is ervaring niet nodig, alleen een portie goede zin. En een toffe legging natuurlijk…

De stof koop je van te voren zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou en je zoon/dochter/neef/nichtje/buurmeisje past. We kunnen je van harte aanraden om gezellig samen te gaan shoppen – voorpret!! Maar je mag natuurlijk ook altijd in ons assortiment komen neuzen en de stof tijdens deel 1 van de workshop aanschaffen..

Je hoeft zelf geen naaimachine of wobbel mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken en wat te drinken. De workshop gaat door bij minimaal 3 en maximaal 5 duo’s.

 

De kosten
De workshop duurt 4 uur + 1 uur en kost €75,- voor jullie samen. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

 

Twee locaties
Let op, deze workshop vindt plaats op 2 verschillende locaties:
Zaterdag 1 bij Studio Jurk op de Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen
Zaterdag 2 bij De Kinderzaak op Hatertseweg 568 in Nijmegen.


Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 1 januari 2019 - 31 december 2020
    08:00 - 17:00