Daniëlla zat bij ons op naailes. Juf Carolien doet bij Daniëlla aan yoga. Dan is de combi snel gemaakt. En wij vinden hem fantastisch: je maakt eerst bij ons je eigen (yoga)legging. Daarna test je ‘m meteen uit op de mat bij Skill’ness – onder begeleiding van Daniëlla.

Na het nemen van je maten ga je aan de slag met patronen overnemen, stof knippen, rijgen en naaien of locken! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke legging naar de yoga les. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

Als iedereen de legging af heeft, is het tijd voor een fruitbreak en vertrek richting Skill’ness. Deze studio ligt op 7 auto- of 10 fietsminuten van onze Studio. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer! Bij Skill’ness wordt je ontvangen door Daniëlla voor een heerlijke les Vinyasa Yoga. Ook hier is ervaring altijd goed, maar geen vereiste. Totaal ontspannen sluit je de middag af met een kopje thee – in je blitse legging.

De stof voor de legging koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Maar let op: je krijgt duidelijke instructies mee. Zodat de legging goed rekt, niet doorschijnt en evt. vocht opneemt tijdens het sporten.

Je hoeft zelf geen naaimachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor de yogamat en alle andere materialen die je gaat gebruiken. Wij zorgen ook voor koffie, thee en wat lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
De workshop kost €80,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we met nieuwe workshops starten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Zit de workshop vol? Balen, geef je hier op voor de reservelijst.

Voorwaarden
Zodra je jezelf inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 19 februari 2018 - 31 december 2023
    09:00 - 18:00