Zo’n lekker luchtig zomerjurkje past in iedere garderobe. Heerlijk voor op vakantie, maar met een mooie hak eronder kan ie op een zomerse dag ook op kantoor. Het model is basic chique: licht getailleerd, met een korte aangeknipte mouw en de lengte bepaal je zelf. Denk qua stof aan een zomerse tricot (rekbaar) of zo’n leuke soepele batist (niet rekbaar, wel dun en zomers).
Dit gaan we doen
Na het nemen van je maten ga je aan de slag met patronen overnemen, stof knippen, rijgen en… naaien of locken! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke jurk naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.workshop shirtdress

Stof kopen

De stof voor de jurk koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk. Je hoeft zelf geen naai- of lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. We hebben 4 uur de tijd, maar het is altijd slim om niet direct een andere afspraak te plannen – dan heb je wat ruimte voor eventuele uitloop.

De kosten:

Deze workshop kost €65,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.
Zit de workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Deze workshop als groep boeken

Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.
Details Prijs Aantal:
Hemelvaarstdag: 30 mei 9:00-13:00uToon details + €0,00 (EUR)   Uitverkocht
Zaterdag 16 mei 9:00-13:00uToon details + €0,00 (EUR)   Helaas, De Startdatum Van Deze Cursus Of Workshop Is Al Voorbij. Wil Je Dat We Contact Met Je Opnemen Zodra We Nieuwe Data Voor Deze Workshop Hebben Geprikt? Geef Je Dan hier Op Voor De Interesselijst.
Zaterdag 20 juni 13:00-17:00uToon details + €0,00 (EUR)  

  • 18 maart 2019 - 31 december 2020
    08:00 - 17:00