Zo’n lekker luchtig zomerjurkje past in iedere garderobe. Heerlijk voor op vakantie, maar met een mooie hak eronder kan ie op een zomerse dag ook op kantoor – er vanuit gaande dat dit weer mag ;-). Het model is basic chique: licht getailleerd, met een korte aangeknipte mouw. De lengte van de jurk bepaal je zelf. Denk qua stof aan een zomerse tricot (rekbaar) of zo’n leuke soepele batist (niet rekbaar, wel dun en zomers).

 

Dit gaan we doen
Na het nemen van je maten ga je aan de slag met patronen overnemen, stof knippen, rijgen en… naaien of locken! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke jurk naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.workshop shirtdress

Corona maatregelen
We hebben in de studio allerlei maatregelen genomen in lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid. Van looproute, tot afgeschermde werkplek. Inschrijven = akkoord gaan met deze afspraken. Lees daarom eerst hier ons deurbeleid, dan weet je precies waar je aan toe bent.
Stof kopen
De stof voor de jurk koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk. Je hoeft zelf geen naai- of lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. We hebben 4 uur de tijd, maar het is altijd slim om niet direct een andere afspraak te plannen – dan heb je wat ruimte voor eventuele uitloop.

De kosten:

Deze workshop kost €75,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.
Zit de workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Deze workshop als groep boeken

Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • 18 maart 2019 - 31 december 2021
    08:00 - 17:00