Verzendkosten Nederland

Bij ons kost een pakketje, dat binnen Nederland naar je toe gestuurd wordt, standaard €4,95. Bestellingen vanaf €75 verzenden we gratis in Nederland. Je kunt je bestelling ook afhalen en dat is uiteraard gratis. Bestel je vanuit België? Dan zijn de verzendkosten standaard €9,-.

Track en trace

Je ontvangt een bericht van ons zodra wij het pakketje hebben ingeleverd bij PostNL of DHL. In deze email staat een track-en-trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

Levertijd

We hanteren een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Maar in de praktijk streven we ernaar om bestellingen die voor 13.00 uur bij ons binnen zijn nog dezelfde dag te versturen. Als het pakket direct verwerkt wordt door PostNL of DHL dan heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis en kun je direct aan de slag. PostNL bezorgt alleen niet op zondag en maandag.

Levertijd internationale bestelling

Internationale bestellingen die voor 13:00 besteld zijn worden ook dezelfde dag verzonden. In principe duurt het dan 3 tot 7 dagen voordat je het pakket ontvangt.

Afhalen

Kies je voor afhalen? Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken wanneer je het pakketje kan afhalen. Je kan dagelijks bij ons terecht (ook op zondag!) maar we hanteren geen standaard openingstijden.  Vanwege de aangescherpte Corona Maatregelen van de Rijksoverheid kun je tijdelijk niet kiezen voor het afhalen van een bestelling.