Zomervakantie 2017 – aangepaste levertijden!

Tussen 15 juli 2017 en 25 augustus 2017 worden 1 x per week bestellingen verzonden, het kan in die periode dus iets langer duren voordat je je pakketje ontvangt!

Tussen 15 juli 2017 en 20 augustus 2017 is het niet mogelijk je pakket op te halen bij Studio Jurk.

 

Verzendkosten Nederland

Bij ons kost een pakketje dat naar je toe gestuurd wordt standaard €4,95. Bestellingen vanaf €75 verzenden we gratis in Nederland. Je kunt je bestelling ook afhalen en dat is uiteraard gratis.

Track en trace

Je ontvangt een bericht van ons zodra wij het pakketje hebben ingeleverd bij PostNL. In deze email staat een track-en-trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

Levertijd

We hanteren een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Maar in de praktijk streven we ernaar om bestellingen die voor 13.00 uur bij ons binnen zijn nog dezelfde dag te versturen. Als het pakket direct verwerkt wordt door PostNL dan heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis en kun je direct aan de slag. PostNL bezorgt alleen niet op zondag en maandag.

Levertijd internationale bestelling

Nationale bestellingen die voor 13:00 besteld zijn worden ook dezelfde dag verzonden. In principe duurt het dan 3 tot 7 dagen voordat je het pakket ontvangt.

Afhalen

Kies je voor afhalen? Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken wanneer je het pakketje kan afhalen. Je kan dagelijks bij ons terecht (ook op zondag!) maar we hanteren geen standaard opengingstijden.