Ticket sew along (zonder pakket)

All naait long?

Zekers, hoor je Lionel al? Hou dat vast! En zorg ervoor dat je op 18 november om 19u digitaal klaar zit voor de sew along: knip je stof vooraf uit volgens het patroon. Zorg voor een goed glas wijn. Hou je naai- en/of lockmachine in de aanslag. Klik op de link die wij je na aankoop sturen. En gaan met die banaan  sweater.

Microsoft Teams

Wij – Hanna & Julia – gaan dan live met jou een sweater naaien via Microsoft Teams. Allemaal tegelijk. Je kan dus gaandeweg al je vragen stellen over deze sweater. Maar je kan ook gewoon voor de gezelligheid mee doen.

Let op: we garanderen niet dat je op deze avond je trui helemaal af krijgt. We gaan er vanuit dat je voldoende naaiervaring hebt om de sweater zelf af te maken. Of we helpen je daarbij tijdens je reguliere naailes, zodra we weer mogen.

Bestel een pakket

Wil je zeker zijn van een goed patroon, mooie stof en lekkere wijn? Bestel dan hier het totaalpakket. Heb je een pakket bestelt, dan is deelname aan de sew along inbegrepen. Die hoef je hier dan dus niet nogmaals te bestellen. Tenzij je ons graag wil sponsoren. Maar doe jezelf dan ook een lol en koop in plaats daarvan lekker veel stof 😉

30,00

Helaas uitverkocht