Totaalpakket Ellen: feestjurk met bisschopsmouw

Totaalpakket Ellen: feestjurk met bisschopsmouw

Ontwerp: feestelijk
We maken een licht getailleerde jurk met bisschopsmouw. Dat is een flinke pof rond de pols. Een V-hals. Knielengte. Heel feestelijk en vrouwelijk allemaal. Zelfs a la Julia met een paar gympen eronder. En van de Sew Along zelf maken we natuurlijk ook een feestje.

Stof: Atelier Brunette
Yes! Dat zijn die fantastische stoffen van een heerlijk Franse merk. Wij zijn fan en vele met ons. Deze jurk leent zich bij uitstek voor deze collectie. Van de soepeltjes tot de crepes tot de double gauzes. Let wel: kies je een lichte stof, dan is voering of een onderjurkje wellicht geen gek idee.

Niveau: licht gevorderd
Dit is een patroon voor licht gevorderden, niveau: je hebt al eens een pasmodel van een jurk gemaakt. Er zit geen rits in, maar je gaat dus wel een mouw en een halsbeleg in zetten. Je naait ‘m in principe helemaal in elkaar op de naaimachine, hoewel je de naadtoeslagen natuurlijk kan afwerken met een lockmachine als je dat mooier vindt.

Wat zit er in je pakket?

  • een patroon in alle maten (S, M, L & XL)
  • een stof van Atelier Brunette naar keuze
  • een klosje bijpassend garen
  • vlieseline en naadband
  • de werkbeschrijving – per mail

Geef je ‘opmerkingen’ door in het winkelmandje!

Je kiest je stof zodra je dit pakket bestelt. Wij kiezen het garen en de vlieseline die het best bij jouw stof past. Wil je de stof beter bekijken, zoek ‘m dan onder z’n eigen naam op in de webshop.

Stofkeuze

Stardust Ochre, Stardust Chestnut, Stardust Forest, Stardust Night, Stardust Black, Stardust Amarante, Stardust Blush, Seed Cedar, Seed Night, Seed Chestnut, Windy Night, Shade Cactus, Shade Cobalt, Dobby Night, Dobby Off-white, Canoy Cactus, Canopy Cobalt, Crepe Cactus, Crepe Tangerine, Crepe Amarante, Crepe Zwart, Twig Night, Twig Ochre, Twig Blush

65,0077,50