Atelier Brunette Crepe Storm

Atelier Brunette Crepe Storm is een viscose crêpe in prachtig ijsblauw. Valt lekker luchtig en soepel. De perfecte stof voor koele types (qua kleur dan he?!) die houden van een beetje zwier in hun rok, blouse, jurk of jumpsuit.

Wat is Crêpe eigenlijk?

Crêpe is een manier van garen opspannen en/of weven die ervoor zorgt dat de stof een beetje korrelig aanvoelt. De garens zijn eigenlijk iets te hard opgespannen, waardoor ze samen krullen tot een soort knoopje. Dat kun je zelf nabootsen met een stukje garen, dat je zo lang tussen je vingers opdraait (elk uiteinde een andere kant op dus) tot het dubbel gaat zitten. Als je daar vervolgens aan trekt, dan rekt het een beetje mee. Dat is precies de reden dat crêpe stoffen ook een beetje rekken. Het maakt dat ze lekker dragen en mooi vallen. De korrelige structuur zorgt voor diepte in de stof en dat geeft bij het bewegen een mooi effect. De crêpes van Atelier Brunette zijn gemaakt van een hoge kwaliteit viscose. Je vindt ze in onze website ook in katoen, wol en/of microfiber.

Wat is Atelier Brunette?
Atelier Brunette is een mooi designer stoffenmerk uit Frankrijk. Ze hebben een kleine collectie perfect op elkaar afgestemde stoffen, gemaakt van natuurlijke materialen. Je zou kunnen zeggen, zo sophisticated als een Parisienne. Heb je wat inspiratie nodig over wat je met deze Atelier Brunette Crepe Storm kan maken? Zoek dan eens op #atelierbrunette in instagram! Dit is ook fijn: wij hanteren dezelfde verkoopprijs als Atelier Brunette zelf, alleen zijn onze verzendkosten naar jou waarschijnlijk iets gunstiger.

Dit is wat Atelier Brunette schrijft over deze stof

“Soft and silky, this high quality viscose crepe is easy to sew and beautiful to wear. Create chic, modern and trendy outfits with these flawless draping fabrics..”

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

Blauw

Materiaal

Crêpe, Soepeltje

Dessin

Atelier Brunette Stof, Grafisch, Miniprint

Samenstelling

100% viscose

Stofbreedte

136 cmcm

wasvoorschrift

21,00per meter

Helaas uitverkocht