Atelier Brunette Stardust Black

Atelier Brunette Stardust Black wat ben je mooi! Deze prachtige double gauze is zwart als de nacht en absoluut is een van de pareltjes uit de Stardust collectie van Aterlier Brunette. Wij vinden vooral die gouden stipjes zo feestelijk. Ze zijn erop geborduurd met goudkleurig garen en geven je outfit net even wat extra’s. Dit materiaal is heerlijk om mee te werken, want het doet precies wat je wil onder de naaimachine. En het draagt ook als een zonnetje. Je leest het al, wij zijn enorm fan.

 

Wat is Double Gauze?

Double gauze is een dubbelweefsel. In dit geval van twee laagjes hele dunne katoen voile, die om de paar centimeter met een klein steekje aan elkaar vast zijn gezet. Het gouden stipje zit ook door beide lagen heen geborduurd en zorgt voor extra stevigheid. Door die twee laagjes oogt (en draagt) de stof heel luchtig, maar schijnt hij niet door. Wil je dat juist wel, want dat kan ook heel tof zijn, kijk dan even naar deze. Deze stof is heel veelzijdig en heeft een natuurlijke uitstraling. Heel geschikt als blouse, rok of jurk bijvoorbeeld, maar ook heel dottig in kinderkleding. Vind je zwart dan minder geschikt? We hebben hem ook in het flessengroen en amarante.

 

Over Atelier Brunette

Atelier Brunette is een relatief klein designer stoffenmerk uit Frankrijk. Ze hebben een kleine collectie perfect op elkaar afgestemde stoffen, gemaakt van natuurlijke materialen. Je zou kunnen zeggen, zo sophisticated als een Parisienne. Heb je wat inspiratie nodig over wat je met deze Atelier Brunette Stardust Black kan maken? Zoek dan eens op #atelierbrunette in instagram! Dit is ook fijn: wij hanteren dezelfde verkoopprijs als Atelier Brunette zelf, alleen zijn onze verzendkosten naar jou waarschijnlijk iets gunstiger.

 

Dit zeggen ze er bij Atelier Brunette zelf over:

“Our “Stardust” double cotton gauze fabric is embroidered with golden dots. Light and comfortable, this Atelier Brunette fabric is a pleasure to sew and wear. Its poetic hues and fine, sparkling embroidery will be perfect for sewing clothing for children and adults as well as for home and decor accessories.”

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

Goud, Zwart

Materiaal

Borduursel, Double Gauze, Katoen, Relief

Dessin

Atelier Brunette Stof, Borduursel, Stip

Samenstelling

100% katoen

Stofbreedte

140cm

wasvoorschrift

Certificaat

22,50per meter

1.8 m op voorraad