Tricot Streep Grijs Oker

Coupon – Tricot Streep Grijs Oker – 55cm

Je hebt streepjes en je hebt streepjes. Deze combi van grijs, creme en oker valt in die laatste categorie 😉 Waarmee we vooral bedoelen dat we ‘m leuk vinden & bijzonder. Want het is geen alledaags streepje, dus je zult hem niet snel elders tegenkomen. En hij combineert leuk met allerlei andere stoffen, waaronder okergeel.

Wist je dat je met strepen trouwens hele leuke trucjes kan uithalen en effecten kan bereiken? Denk aan het verdraaien van patronen of spelen met de recht van draad. Daardoor wordt een eenvoudig shirt ineens heel leuk en bijzonder. Geen idee waar we het nu over hebben of interesse gewekt? Check de workshop Japanse Patronen DIY!

Breisel, tricot of jersey: ze worden in patroonbladen veelvuldig door elkaar heen gebruikt. Maar daardoor wordt het soms heel onduidelijk wat voor stof je nou precies nodig hebt. Hier volgt het antwoord: iets dat gebreid is en dus lekker rekbaar. Koop je dat op z’n Nederlands dan heet het breisel. In het Frans koop je een tricot. En in het Engels een jersey. Zo, dat is ineens heel overzichtelijk!

Rekbaarheid

Rekbaar

Kleur

Geel, Grijs

Materiaal

Jersey, Tricot

Dessin

Grafisch, Streep

Samenstelling

97% Polyacryl, 3% elastaan

Stofbreedte

145cm

wasvoorschrift

11,00

1op voorraad