Echino-Kokka-Sunny-Linnen

Echino Kokka Sunny Linnen

Echino Kokka Sunny Linnen

We hadden al vaker aan Japanse stoffen gevoeld en geroken – wat een feest. De kwaliteit en de prints zijn fantastisch en dat geldt zeker voor deze Echino Kokka Sunny Linnen. We zagen haar op de beurs in Keulen en waren op slag verliefd. Ze heeft niet veel nodig om te shinen: maak er een eenvoudige, lange jurk of rok van. Of een Kimono. 😉 Ben je op zoek naar iets meer kleur? Check dan deze even uit.

Linnen Katoen Blend

Deze prachtige stevige stof is een mengsel van de hoogste kwaliteit katoen en linnen. Dat geeft je het draagcomfort van linnen: zomers en luchtig. Maar door het katoen is ie wat minder kreukgevoelig en betaalbaarder gebleven. Het zijn natuurlijke grondstoffen en deze stof oogt dus ook lekker naturel. Hou er rekening mee dat zowel katoen als linnen kunnen krimpen in de was/strijk. Koop dus 5 tot 10% extra en was de stof voor gebruik.

Echino en Kokka

Dit is een stof van het geliefde Japanse stoffenmerk Kokka. De print is ontworpen door designer Echino. Die laatste heeft inmiddels ook een eigen stoffenlabel – leuk! Wie weet zie je die nog terug in een van onze volgende collecties. Let op: Japanners hanteren vaak afwijkende stofbreedte. Dat geldt ook voor deze mooierd, ze is ‘maar’ 1.10 meter breed.

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

Beige, Grijs, Zwart

Materiaal

Katoen, Linnen

Dessin

Grafisch

Samenstelling

55% Linnen, 45% katoen

Stofbreedte

110 cmcm

wasvoorschrift

24,00per meter

Helaas uitverkocht

Andere suggesties…