meetMILK – Self-Stripe Ottoman Knit – Lapis

meetMILK – Self-Stripe Ottoman Knit – Lapis is een heerlijk zacht breisel in knalblauw. Wat zwaarder en met ingebreide strepen, die zorgen voor een fantastische textuur. De stof heeft elastische stretch en een zachte drapering, met mooi vormbehoud. Ze is perfect voor truien, vesten en jurken, waarbij je een gebreide stof in gedachten hebt met reliëf.

Self-stripe Ottoman maakt deel uit van onze duurzame collectie van meetMILK, die uitsluitend duurzaam gecertificeerde materialen en vezels presenteren. Deze kwaliteit bevat ECOVERO™ Viscosevezels, een label dat alleen wordt toegekend aan producten en diensten die gedurende hun hele levenscyclus een aanzienlijk lagere milieu-impact hebben: van grondstofwinning tot productie, distributie en verwijdering. Das een hele mond vol duurzaamheid en geloof het of niet, dat naait & draagt toch net even wat lekkerder.

De natuurlijke vezels van het hout maken de ECOVERO™ Viscose zeer ademend en comfortabel om te dragen. De vezels worden niet statisch, behouden hun zachte textuur en de kleur zeer goed. De ECOVERO™-vezels worden geproduceerd en gecertificeerd door het Oostenrijkse Lenzing, dat achter de productie en certificering van de duurzame TENCEL™-vezel zit.

Rekbaarheid

Rekbaar

Kleur

Knalblauw, Blauw

Materiaal

Lenzing Ecovero Viscose, Punta Di Roma, Stevige Tricot

Dessin

meetMILK, Relief, Uni

Samenstelling

94% LENZING™ ECOVERO™ Viscose, 14% Nylon, 2% Elastane

Stofbreedte

160cm

wasvoorschrift

Gewicht

Certificaat

26,30per meter

Helaas uitverkocht