mind the MAKER – Stalks Creamy

mind the MAKER – Stalks Creamy is een zachte twill met eenvoudige bloemenprint. De print is gepigmenteerd, wat betekent dat de kleuren van de bloemen subtiel zijn en niet helemaal dekkend.

Deze stof heeft een heerlijk zachte touch en een mooie drapering, waardoor ze perfect is voor alle soorten jurken, overhemden, blouses, rokken en zelfs losse broeken. Ze is gemaakt met ECOVERO™ Viscose-vezels, een duurzaam gecertificeerde viscosevezel. De productie van ECOVERO™ Viscose vereist slechts de helft van het water in vergelijking met de reguliere productie van viscose, en de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele grondstoffen wordt ook gehalveerd in vergelijking met conventionele viscoseproductie.

De natuurlijke vezels van het hout maken de ECOVERO™ Viscose zeer ademend en comfortabel om te dragen. De vezels worden niet statisch, behouden hun zachte textuur en behouden de kleuren zeer goed.

De ECOVERO™-vezels worden geproduceerd en gecertificeerd door het Oostenrijkse Lenzing, dat achter de productie en certificering van de duurzame TENCEL™-vezel zit. De stof is ook oeko-tex gecertificeerd.

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

creme, Oranje

Materiaal

Lenzing Ecovero Viscose

Dessin

mind the MAKER, Bloem, Botanisch

Samenstelling

100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose

Stofbreedte

145cm

wasvoorschrift

Gewicht

Certificaat

21,20per meter

Helaas uitverkocht

Andere suggesties…