mind the MAKER – UN-Square – Dune

Een zachte twill met eenvoudige grafische print in flessengroen. De stof heeft een heerlijk zachte touch en een mooie drapering, waardoor ze perfect is voor alle soorten jurken, overhemden, blouses, rokken en zelfs losse broeken.

Deze twill van mind the MAKER is gemaakt met ECOVERO™ Viscose-vezels, een duurzaam gecertificeerde viscosevezel. Gemaakt van pulp van hout dat alleen afkomstig is van gecertificeerde en gecontroleerde houtbronnen. De productie van ECOVERO™ Viscose vereist slechts de helft van het water in vergelijking met de reguliere viscoseproductie, en de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele grondstoffen wordt ook gehalveerd in vergelijking met conventionele viscoseproductie.

De natuurlijke vezels van het hout maken de ECOVERO™ Viscose zeer ademend en comfortabel om te dragen. De vezels worden niet statisch, behouden hun zachte textuur en behouden de kleuren zeer goed. De ECOVERO™-vezels worden geproduceerd en gecertificeerd door het Oostenrijkse Lenzing, dat achter de productie en certificering van de duurzame TENCEL™-vezel zit. De stof is ook oeko-tex gecertificeerd.

Alles bij elkaar een hele mond vol duurzaamheid en geloof het of niet, dat naait & draagt toch nét even wat lekkerder.

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

creme, Flessengroen

Materiaal

Lenzing Ecovero Viscose, Soepeltje

Dessin

mind the MAKER, Fantasie, Grafisch

Samenstelling

100% LENZING™ ECOVERO™ Viscose

Stofbreedte

145cm

wasvoorschrift

Gewicht

Certificaat

21,50per meter

Helaas uitverkocht