Onze workshops duren een dag(deel). Ideaal om te ontdekken of je het leuk vindt om zelf kleding te maken. Of je om je skills te verbeteren. En je gaat ook nog met een leuk kledingstuk naar huis!

Onze workshopagenda wordt regelmatig aangevuld en we doen ook regelmatig weer wat nieuws. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf jezelf dan in voor de nieuwsbrief. En heb je die ene workshop nét gemist of zat ie al vol? Geef je dan op voor de interesse-/reservelijst. Dan mailen we je zodra we weer een nieuwe datum hebben.

workshop: patronen aanpassen

Ken je dat? Heb je een leuk patroon gevonden en het kledingstuk gemaakt. Kan je ‘m aan, zit ie niet mooi… balen! Daarom leren we jou in deze workshop om bestaande patronen aan te passen aan de maten van jouw eigen lichaam.

MEER INFO
datum: zaterdag 13 januari 2024
tijdstip: 13-16u
prijs: €75,-
niveau: gevorderd
juf: Saskia
workshop: kinderkleding

In één ochtend of middag maak je superleuke kinderkleding. Een broekje, een trui of een jurk. En thuis voor herhaling vatbaar, want het patroon neem je mee.

MEER INFO
Datum: zaterdag 20 januari
Tijd: 13:00-17:30u
Prijs: €75,-
Niveau: beginner tot gevorderd
Juf: Eelke
masterclass: stoffenkennis

In deze 3-daagse cursus leren we je alles dat je moet weten over verschillende soorten stoffen. Van grondstof tot garen, van weefsel tot breisel. Superhandige basiskennis voor iedereen die van naaien, shoppen, kleding en meubels houdt.

MEER INFO
datum: 8, 22 & 29 feb 2024
dag en tijdstip: donderdag 18:30-20:30u
prijs: €125,-
niveau: beginner tot gevorderd
juf: Ellen
masterclass: teken je eigen jurken

Deze masterclass komt het dichtst bij leren patroontekenen – zonder dat je daarvoor een coupeuseopleiding hoeft te doen! We laten je zien hoe je van één basispatroon allerlei verschillende jurken maakt. Speciaal voor gevorderden die toe zijn aan the next level.

MEER INFO
Data: 9 & 16 maart 2024
Tijd: 13:00 - 16:00u
Duur workshop: 2 dagdelen (2x3u)
Level: gevorderd tot expert
Juf: Saskia
Rappe rok naailes stof kopen nijmegen
workshop: de rappe rok

Een rokje in één middag. Kan dat? Jazeker! Een kek kokerrokje of mooie a-lijn. Superleuk, ook als je zwanger bent. Je maakt de rok met de naaimachine of de lockmachine. Dus als je wil is dit stiekem ook een workshopje locken voor beginners.

MEER INFO
Datum: wordt gepland
Tijd: 13:00-17:00u
Prijs: €75,-
Niveau: beginner tot gevorderd
Juf: Saskia
workshop: locken, inrijgen & afstellen

Wil je met rekbare stoffen werken? Dan wil je met de lockmachine werken! Dat is inderdaad dat gekke ding met die 4 klossen garen en dat mes… Een beetje spannend in het begin, maar als je er eenmaal mee overweg kan dan wil je niet meer anders.

MEER INFO
datum: wordt gepland
tijd: 13:00-15:00u
prijs: €50,-
niveau: beginner
juf: Julia
workshop: locken voor gevorderden

Als je eenmaal met een lockmachine hebt gewerkt… dan wil je niet meer anders. Tijdens deze workshop voor gevorderden laten we je handige tips en tricks zien. Zodat jouw zelfgemaakte kleding er nóg professioneler uit ziet.

MEER INFO
Datum: wordt gepland
tijd: 13:00-15:30u
prijs: €62,50
niveau: gevorderd
juf: Julia
workshop: yoga + legging

Je maakt eerst je eigen (yoga)legging. Die probeer je direct uit in de aansluitende yogales. Supercombi, toch?

MEER INFO
datum: wordt gepland
tijd: 13:00 - 18:00u
niveau: beginner en gevorderd
prijs: € 80
Juf: Carolien (legging) en Daniella (yoga)