In onze workshops ontdek je of je het leuk vindt om zelf kleding te maken. Of je komt je skills verbeteren. En je gaat ook nog met een leuk kledingstuk naar huis! Voor absolute beginners tot gevorderden en experts.

Er komen regelmatig nieuwe workshops op de planning. Krijg je onze nieuwsbrief al? Dan krijg je als eerst bericht wanneer we weer wat nieuws gepland hebben!

bestand-07-12-16-11-34-52
workshop: sweaterjurk

Deze trui (kort) of jurk (lang) maak je in 4 uur. En daarna thuis nog een paar keer. Zelfs als je weinig tot geen ervaring hebt. Dit wordt jouw favo kledingstuk deze winter, wedden?

MEER INFO
duur: Dagdeel
lengte: Ruim 4 uur
level: beginner tot gevorderd
start: 13 januari & 24 februari
zwanger
workshop: kinderkleding

In één ochtend of middag maak je superleuke kinderkleding. Een broekje, een trui of een jurk. En thuis voor herhaling vatbaar, want het patroon neem je mee.

MEER INFO
duur: dagdeel
lengte: Ruim 4 uur
level: beginner tot gevorderd
start: 27 januari
kussen design zeefdruk naaiworkshop
Cross-over: ontwerp, zeefdruk & naai je eigen kussen

In drie dagdelen ontwerp, zeefdruk en naai je zelf je eigen woonkussen. Je maakt dus kennis met drie technieken én je neemt een te gek resultaat mee naar huis. Hoe gaaf is dat?!

MEER INFO
duur: 3 dagdelen
lengte: 3 uur
level: beginner
start: 22 januari
bestand-08-12-16-14-27-06
workshop: locken, inrijgen & basics

Wil je met rekbare stoffen werken? Dan wil je met de lockmachine werken! Dat is inderdaad dat gekke ding met die 4 klossen garen en dat mes… Een beetje spannend in het begin, maar als je er eenmaal mee overweg kan dan wil je niet meer anders.

MEER INFO
duur: dagdeel
lengte: 2 uur
niveau: beginner
start: 20 januari & 10 maart
locken
workshop: locken, tips & tricks

Als je eenmaal met een lockmachine hebt gewerkt… dan wil je niet meer anders. Tijdens deze workshop laten we je alle tips en tricks zien. Zodat jouw zelfgemaakte kleding er nóg professioneler uit ziet.

MEER INFO
duur: dagdeel
lengte: 3 uur
level: gevorderd
start: 27 januari
Rappe rok naailes stof kopen nijmegen
workshop: de rappe rok

Een rokje in één ochtend. Kan dat? Jazeker! Een kek kokerrokje of mooie a-lijn. Superleuk, ook als je zwanger bent. Je maakt de rok met de naaimachine of de lockmachine. Dus als je wil is dit stiekem ook een workshopje locken voor beginners.

MEER INFO
Duur: 1 ochtend
Lengte: 4 uur
Level: beginner tot gevorderd
Start: 10 februari
Meiden in maxi
workshop: meidenjurk / jongenstrui

Voor alle fashionista’s in de dop: maak je eigen jurk, shirt of trui! In 4 uur ga je knippen, spelden en naaien. Voor jongens & meiden vanaf 8 jaar mét moeder, vader, oma of die leuke tante.

MEER INFO
duur: dagdeel
lengte: 4 uur
niveau: beginner tot gevorderd
start: 3 maart
bestand-07-12-16-12-17-05
workshop: stoffenkennis

In deze workshop leren we je alles dat je moet weten over verschillende soorten stoffen. Van grondstof tot garen, van weefsel tot breisel. Superhandige basiskennis voor iedereen die van naaien, shoppen, kleding en meubels houdt.

MEER INFO
duur: dagdeel
lengte: 3 uur
level: beginner tot gevorderd
start: 18 oktober